Fluence 2013 icon h7 led değişimi destek !!

Kromvell1

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese selamlar !
Arkadaşlar aracıma photon mono h7 led far ampülü aldım ama ampülü takmanın ince detayları varmış. Ledin yanan kısmı hangi yöne bakmalı ? Bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

İyi akşamlar bende aracımda led far ampulu kullanıyorum. Kısa,uzun ve sis farlarının hepsinde ampullerin led kısımları yanlara bakacak şekilde takılı

İyi akşamlar bende aracımda led far ampulu kullanıyorum. Kısa,uzun ve sis farlarının hepsinde ampullerin led kısımları yanlara bakacak şekilde takılı

Yanlara dediğiniz dışa herhalde dimi ? Bu şekilde olunca çizgi olarak görünüyor olsa gerek. Bide farlarınız mercekli mi hangi marka led kullanıyorsunuz mümkünse deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler.

Evet farlarım mercekli. Ledlerin ışık veren kısımları sağ ve sola bakacak sekilde takılı. Niken marka kullanıyorum f/p olarak iyi sayılır ben memnunum açıkçası

Eyvallah çok teşekkür ederim ☺

Herkese selamlar !
Arkadaşlar aracıma photon mono h7 led far ampülü aldım ama ampülü takmanın ince detayları varmış. Ledin yanan kısmı hangi yöne bakmalı ? Bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

kullandıktan sonra aydınlatması hakkında bilgi verebilir misin?

Tabiki neden olmasın fotoğraf felan da paylaşmayı düşünüyorum inşallah

Geri