Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaslar. 4 gündür 2010 model 12.000 km de fluence 1.5 dci expression sahibiyim. aracımın donanım özelliklerini nereden öğrenebilirim. teşekkürler
merhaba arkadaslar. 4 gündür 2010 model 12.000 km de fluence 1.5 dci expression sahibiyim. aracımın donanım özelliklerini nereden öğrenebilirim. teşekkürler
Arac dger 2010 fluance1.5 exp. Araclarla ayni donanimdadir nerden bakabilirsinz bilmiorm fakat internetr yazarak donanim bilglerne ulsabilirsnz die tahmin ediyorum FLUENCEniz Hayirli olsun bu arada kazasiz belasiz
teşekkürler mustafa usta. baktım listeye. epressıon için açıkcası biraz daha donanım bekliyodum. neyse aldık artık.hayırlısı olsun. bu arada 2010 yılında çıkan modeller için degil mi bu liste?
teşekkürler mustafa usta. baktım listeye. epressıon için açıkcası biraz daha donanım bekliyodum. neyse aldık artık.hayırlısı olsun. bu arada 2010 yılında çıkan modeller için degil mi bu liste?