Fluence 1.5 Dci 85 Bg Exteam Saat Ayarlaması Acil Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mekaray
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mekaray

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
s.a arkadaslar 1 saat once geldı aracımız. ama saat ayarını ayarlayamadık yalnız saat gosterge kısmında dugme falan yok nasıl yapabılecegımız hakkında bılgınız war mı acaba? cvplarınızı beklıyorum

oto teyp üzerinde sağ tarafta alt köşede çizgi çizgi bir tuş olacak basılı tut ayar mesüsü gelecek oradan saat ve diğer ayarları yapabilirsin.

oto teyp üzerinde sağ tarafta alt köşede çizgi çizgi bir tuş olacak basılı tut ayar mesüsü gelecek oradan saat ve diğer ayarları yapabilirsin.
Cok Tesekkurler Hocam Bı Ara Dugme koymayı Unutmuslar Bıle Dedık :D Denerım Bırazdan :)

Hayırlı Olsun Mekaray Araban Resimleri Bekliyoruz.

Hayırlı Olsun Mekaray Araban Resimleri Bekliyoruz.

Cok tekkur Ederım Atakan Hocam Ama Performans Olarak 2010 Model 1.6-90 Hp Stepwayımı Cok Arattı Bu Gun Geldı Arac Denemek Amacıyla İstanbuldan İzmite Gıdıp Geldım Ama Performansda Stepwayımı Arattı Ama Ilk Gunden Benı Kendıne Asık Ettı Bu Araba Tavsiye Ederim Gıdıyor Tabı Ama Benzınlıyle Kıyaslamaz Tabı. Ama Bunun 105ligini Cok Merak Ettım Acıkcası :)
Resimlerede Gelınce Bıldıgın Extream Hocam Platin Grisi Tavana Parlak Siyah Kaplama Camlara Film Ve Stepwayımdan Soktugum Muzık Sıstemını Takınca Resımler Eklenecek İnsallah Nasıpse

Hocam Bu Arada dedıgını Denedım yalnız Olmuyor O Tus Dedıgın Soyle Bır Seye Benzıyor IıIı kısalı uzunlu Bı Cızgısı War Denedım Olmadı Kıtapcıkdada Yazmıyor ekranın ordakı tuslu olan seklını anlatmıslar bızımkı yok

Hocam Bu Arada dedıgını Denedım yalnız Olmuyor O Tus Dedıgın Soyle Bır Seye Benzıyor IıIı kısalı uzunlu Bı Cızgısı War Denedım Olmadı Kıtapcıkdada Yazmıyor ekranın ordakı tuslu olan seklını anlatmıslar bızımkı yok
Abi öncelikle hayırlı olsun aracınız Allah kaza bel vermesin iyi günlerde kullanın :) saat işine gelince o tarif edilen kısalı uzunlu çizgileri olan ekolayzer ayarı gibi duran yerden yapılıyor bütün menüye bakın saat ayarını göreceksiniz biraz karışık menü ama korkmayın :)

teyp açıkken basılı tutarak yap menü gelincede direksiyon müzik kontrol yerinden tekerlekle hareket ettirisin
85 lik hantal bende de var 105 lik alamadım kafamı çok dövüyorum :)

Abi öncelikle hayırlı olsun aracınız Allah kaza bel vermesin iyi günlerde kullanın :) saat işine gelince o tarif edilen kısalı uzunlu çizgileri olan ekolayzer ayarı gibi duran yerden yapılıyor bütün menüye bakın saat ayarını göreceksiniz biraz karışık menü ama korkmayın :)
Cok Tesekkurler Hocam. Cümlemize Kazasız Belasız Surusler. Aslında BAsıtmıs Anlatıgınız Gıbı Yapınca Oldu Ama Bılmeyınce Zor Gelıyor Halıyle :)

Son düzenleme:
teyp açıkken basılı tutarak yap menü gelincede direksiyon müzik kontrol yerinden tekerlekle hareket ettirisin
85 lik hantal bende de var 105 lik alamadım kafamı çok dövüyorum :)
Evet Banada Bıraz HAntal Geldı ozellıkle Ilk Gaz Tepkımelerı Cok Kotu 1. Ve 2. Vıtesde Zayıf Kalıyor Anı Hızlanmaları Ancak Cok Yuksek Devırlerde İyi Bızde 105lık Alamadık Ama Kotu De Degıl Uzun Yolda 170 Falan Cok Rahat Goruyor Hıc Zorlamadan Ama Eskı Aracıdakı Gıbı SAhılde Isıklarda Kımseye Kafa Tutulmaz Bu Aracla :)

Geri