Flash S'im ısınınca tekliyorr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkay

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
1 haftadan beri çözemdiğimiz bir sorun oluştu aracım yaklaşık 80-90 dereceye gelince düşük devirlerde tekleme yapıyor buji,buji kablolarını değiştirdik tevzi makarasını temizledik fakat hala aynı bu durum artık beni soğutmaya başladı yardımcı olursanız sevinirim varmıdır başına gelen

buji kabloları veya bobin kablosu biyerlere deyiyodur. bu arada bkz ÜYE TANITIMLARI

Buji kabloları ile ilgili bir sorun değilmiş dedikleri fakat bobinde yada kablosunda bir sorun varmıdır bilemiyorum 4.olucak bu sanayiye gidişim :S

ateşleme bobini olma ihtimali yüksek

akşam aracımı benzinde denedim fakat bu kadar teklemediğini farkettim acaba gaz ile ilgili bi problem olabilirmi

çok zo rsoru bizde bulamıyoruz bir çok kişide var.

evet çok büyük bi sorun değil belkide ama içime sinmiyor sadece 1000-1500 arası düşük devirlerde yapıyor bunu ve çok sıkta değil

muhtemelen su çok ısınınca lastik olan olan gaz byni diyaframı gevşiyor diye düşünüyorum .çünkü azcık soğuyunca yada gaz verince düzeliyor.

evet aynen öyle araç devir alınca çekişi ve ivmelemesi çok güzel tek sorun ısı ve düşük devir hafta içi gidip birde ona baktırıcam gaz tesisatına aldığım sonuçlarıda en kısa süre içerisinde paylaşıp bilgilendiririm :eyv araştırmalarıma göre bu sıkınntı çoğu kişide oluyor ve çözümü hiç bulamamışlar.

Geri