Fikir verebilecek arkadaşlar içeri!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurh89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onurh89

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracımın son zamanlarda ön iki farıda uhar yapmaya başladı.Servise verdim.Kontroller sonucu farlarda kırıklar varmış.Garantiye girmiyormuş.Ne yapmamı tavsiye edersiniz?2016 model araç .internette 4 bin tl olan farlar benim makineye uyar mı?birde 700 e var sanıyorum o benimkinden.ne yapılmalı kafam karıştı yardım pleaseeee

Aracımın son zamanlarda ön iki farıda uhar yapmaya başladı.Servise verdim.Kontroller sonucu farlarda kırıklar varmış.Garantiye girmiyormuş.Ne yapmamı tavsiye edersiniz?2016 model araç .internette 4 bin tl olan farlar benim makineye uyar mı?birde 700 e var sanıyorum o benimkinden.ne yapılmalı kafam karıştı yardım pleaseeee
Hiç uğraşma, git düzgün bir çıkma far bul, elindekileri de ister sat, ister kırıklarını tamir ettir sakla.

MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kırıkları servis tamir edebilirse öle kullansam sıkıntı olur mu?Saolasın dostum ;)

Kırık yerleri tamir ettirin silikon çekilsin

Küçük kazalarda farın bağlantı yerlerinde çatlaklar oluşuyor genelde. ikiz tüp yapıştırıcı ile çatlak yerleri kendinizde doldurabilirsiniz.

kırıkları servis tamir edebilirse öle kullansam sıkıntı olur mu?Saolasın dostum ;)
Servisle hiç uğraşma. Zannedersem servis de yapmaz, yenisiyle degişelim derler. Servis her zaman öpmenin derdinde...

Yazık milli servet. Onarımı yapılabiliyorsa yaptırın. Paranıza da yazıktır aracınızdan çıkacak farların çöp olması da israf. Farın camını komple söküp içini de temizleyen yerler var. Pırıl pırıl yaparlar.

onarım yaptırmanız daha iyi bi seçim dışarıdan gözle gözüken bi catlak veya kırık yoksa onarım ile kullanılır eğer gözüken yerlerde kırık catlak varsa muayeneden geçmiyor başıma geldi

Far onarim yapan yerler var far tamiri yaz bulursun 2. Secenekte çıkma far 2013 clio aracima çikma fari 300tl aldim sifirdan saglam :) sifiri 800 civariydi

Servisle hiç uğraşma. Zannedersem servis de yapmaz, yenisiyle degişelim derler. Servis her zaman öpmenin derdinde...

Kapıdan İçeri Girdin mi Öpmeden Bırakmaz Prensiplere Aykırı :)

Geri