Fikir ve Yardımlarınızı bekliyorum

burakkorull

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Konu dışı gibi gelebilecektir ama Clio 4 Araca sahip olduğum için buradan sormak istedim.

Ramazan bayramı dolayısı ile İzmirden-İstanbula Yolculuk yapacağız.Uzun yıllar oldu bu yoldan gitmeyeli Sürekli Ankara -İzmir yapıyorum.

1.sorum.Eskihisar-topçular feribotu değişmiş diyorlar doğru mu ?
2.Köprüyü Kullanmak mı mantıklı ?
3.Yalova ve Bandırmadan İDO binip Yeni kapıya geçmek uygun mu ?

bayram süresinde köprü ve gişeler ücretsiz oluyor her yıl bunlara yeni köprüler de dahil oluyor mu ?

Çok Teşekkürler

o köprü ücretsiz olmuyor hatırldığım kadarıyla eskihisar topçular feribotu değişmiş derken neyi kasdettiniz anlamadım fiyat olarak diyorsanız otomobil 55 tl gidiş dönüş alırsanız 100 tl 2 hafta önce zam geldiğini söylediler yetkililer daha geçen hafta bursaya gittim.Pendik derseniz hafta içi 9 dan sonra yok

Eskiden Eski tip Feribot vardı şimdi İDO almış modern feribotlarla götüyormus ve pahalı diye duydum doğru mu ?

merhabalar.

ben 6 ay önce yalova dan ido ile geçtim.. hem çok rahat hem trafik yok hem de daha uygun fiyat ( geçiş ücreti ile km hesabına bakınca )

amaç geze geze gitmek ise alt yollardan şehir içine girerek gidersin yok değil ise hiç şehir içine girmeden direkt otobandan hatta o zaman daha da öne almışlardı otoban girişini ama o girişi istanbulda ki ler de bilmiyordu bi abimiz söylemişti yola çıkmadan ordan girince otoban çıkışı hemen yalova ido.. ben ilk defa bu şekilde gitmeme rağmen çok kolay oldu.

şimdiden hayırlı yolculuklar

Geri