Far ve silecek sensörü uygulaması

drmgedikbas

Mete Gedikbaş
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Renault captur touch aracımda olmayan ama çok faydalı olan bu sensörleri n11.comda gezerken buldum cyclone marka.

bir sürü soru var aklımda. aracına sonradan bunu taktıran veya takan arkadaşlar var mı aramızda? randımanlı biçimde çalışır mı? nerede taktırılır? kendimiz takmaya çalışsak kolay mıdır uygulaması?

3-4 sene önce komşum Citroen Saxo aracına bu tarz bir ürün taktırmıştı ve gayet güzel çalışıyordu lakin Saxodaki sistem ile Capturun gelişmiş elektronik sistemi çok farklı, aynı sonuçları vermeyebilir...

az önce duramadım merzifon bayisinden murat abiyi aradım sordum. kendi scenic aracına zamanında taktırmış ama bu ürünleri bilmediğini söyledi. sonra aklımıza orjinal aynaların üzerinde bulunan sensörler geldi çıkmacıdan alsak nasıl olur diye. serviste ki elektrik bölümünde çalışan arkadaşa soracakmış yarın bakalım inşAllah olur :)

touchdan icona dönüşüm süreci başlayacak yakında :D

Bence hiç bulaşmayın çok kıvır zıvır bir iş, keşke zamanında 5 bin tl fark ile bir İconcan alsaydınız :(

Bence hiç bulaşmayın çok kıvır zıvır bir iş, keşke zamanında 5 bin tl fark ile bir İconcan alsaydınız :(

abi 5bin de iyi paraydı o an :) ve de bundan daha önemlisi de yoktu bayide ve benim finduk motor clioya en fazla parayı orası vermişti :( keşke elinde icon olsaydı onu alırdım :(

şimdi baktım da icon dizel 57400 olmuş yaa :(

Haklısın

Benim Megane 2 aracımada en fazla fiyat biçen bayi İconcanı aldığım yer vermişti :) seni anlıyorum 2 arada bir derede kalmışsın
abi 5bin de iyi paraydı o an :) ve de bundan daha önemlisi de yoktu bayide ve benim finduk motor clioya en fazla parayı orası vermişti :( keşke elinde icon olsaydı onu alırdım :(

Haklısın

Benim Megane 2 aracımada en fazla fiyat biçen bayi İconcanı aldığım yer vermişti :) seni anlıyorum 2 arada bir derede kalmışsın

aynen abi şu anda bi hesap yaptım clio ilde devam etseydim rahat 2bin fazla para ödeyecektim benzincilere :)

Bence gerek yok ya bende baz meg 3 var bazen içleniyorum da sonra salla diyorum sis farım bile yok :))

Geri