Far solma sorununa çözüm bulan var mı?

berkay_design

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Megane II ve clio'larda denk geliyorum sık sık solma oluyor. Geçenlerde yıkamacıda 40 TL ye zımparalattırıp cilalattım. Ancak tekrar solmaya başladı. Nasıl bir çözüm bulabiliriz buna? Başına gelenler vardır elbet.

Megane II ve clio'larda denk geliyorum sık sık solma oluyor. Geçenlerde yıkamacıda 40 TL ye zımparalattırıp cilalattım. Ancak tekrar solmaya başladı. Nasıl bir çözüm bulabiliriz buna? Başına gelenler vardır elbet.

Dis macunu fara surun bez ile ovalayin 2 3 dakika sonra yikayin sonuc mukemmel

far kuruyken mi uygulayacağım

Kuru iken yapılabilir

evet kuruyken yapın camsille bir temizleyin önce ;)

deneyeceğim teşekkürler

Diş macunu ile bir nebze çizikler gitsede sarılık gitmiyor fazla ben bizzat denedim, bu konuda uzman olmuş yerler far 100 tl civarına 7-8 kat uygulama yaparak 1 saat süren bi işlem sonucunda ilk haline getiriyorlar ama ilerleyen günlerde eski haline gelmeyeceğenin garantisi yok malesef.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tek cozum zimparalatma ve cilalama isleminden sonra farlara şeffaf folyo(renksiz) cekin arkadaşlar. Yillarca kullandım bu yontemi ilk gunku gibi kaliyor. Ancak cila kuruduktan 1 gun sonra folyoyu cekin. Tesekkurler

Selamun aleyküm bu far temizliği macunla yaparken ıslat abim yoksa çiziliyo internete bak öyle yap abim video var bisürü.

kuru mu ıslak mı karıştı şimdi :D

Geri