FAR Mevzusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sinann24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sinann24

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar biraz inceledim farklı konu sanırım benimki varsada uyarın beni. Bende 2016 makyajlı kasa var clio 4 1.2 75bg düşündümde gündüz led beyaz ışık verıyor fakat sis far ve normal lambaları yakınca sarı ışık verıyor gündüz lediyle aynı renk vermesini nasıl sağlarım bana sis far ve normal farlar için hangi beyaz lambalardan önerirsiniz

Kazasız sürüşler dilerim

arkadaşlar biraz inceledim farklı konu sanırım benimki varsada uyarın beni. Bende 2016 makyajlı kasa var clio 4 1.2 75bg düşündümde gündüz led beyaz ışık verıyor fakat sis far ve normal lambaları yakınca sarı ışık verıyor gündüz lediyle aynı renk vermesini nasıl sağlarım bana sis far ve normal farlar için hangi beyaz lambalardan önerirsiniz

Kazasız sürüşler dilerim

Her ikisi icin de led alabilirsiniz fakat beyaz isiginda bana gore cok ciddi dezavantajlari var. Ornegin yagisli havalarda gorus sifir. Yine sisli havalarda sari isik gibi dagilmiyor ve aydinlatma saglamiyor. Bu tabi yasadiginiz bolgenin hava sartlari ile alakali. Bulundugunuz bolgede yagmur veya sis olayini yasamiyorsaniz sikca kullanilabilir estetik acidan oldukca guzel duruyor sari isiga gore. Ledler parklar icin oldukca ucuzken ( 10-15 lira ) kisalar ve sisler isin icine girince anormal sekilde ucuyor fiyatlar. Ben kisalar icin 5-6 ay once 550,00 tl ya almistim. Performansindan memnun kalmayinca beyaz ledleri uzunlara takip kisalara orjinal sari ampul aldim yine. Tahminen sisler icin olan ledler de 400-500 tl civarinda.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

Dediğin araçtan bende de var ama her şey led bende öyle sarı ışık falan yok. Bence seninki 2016 makyajlı kasa değil..

bendeki aracın makyajlı kasa olmadığına nasıl kanaat getirdin merak ettim bir ara resim paylaşırım unuttuğun bir şey var ledli olanıda var olmayanıda var butun modeller ledli değil.

Kazasız sürüşler

Dediğin araçtan bende de var ama her şey led bende öyle sarı ışık falan yok. Bence seninki 2016 makyajlı kasa değil..

Şimdi baktımda joy pakette yokmuş kusura bakma :soryyy

Son düzenleme:
benim aracımında aydınlatması biraz zayıf gibi geldi 2015 clio icon sizde de aynı sorun varmı yoksa ben bi far ayarına baktırsammı acaba

Sari renk lambalar ile kalmaniz gorus sagliginiz aciaindan daha yararli.. sonradan takacaginiz led ampuller orjinal ledli olanlar kadar aydinlatma saglamayacaktir.

Gündüz ledlerini Kısa farları açtığım an bağlanma imkanı varmıdır

Her ikisi icin de led alabilirsiniz fakat beyaz isiginda bana gore cok ciddi dezavantajlari var. Ornegin yagisli havalarda gorus sifir. Yine sisli havalarda sari isik gibi dagilmiyor ve aydinlatma saglamiyor. Bu tabi yasadiginiz bolgenin hava sartlari ile alakali. Bulundugunuz bolgede yagmur veya sis olayini yasamiyorsaniz sikca kullanilabilir estetik acidan oldukca guzel duruyor sari isiga gore. Ledler parklar icin oldukca ucuzken ( 10-15 lira ) kisalar ve sisler isin icine girince anormal sekilde ucuyor fiyatlar. Ben kisalar icin 5-6 ay once 550,00 tl ya almistim. Performansindan memnun kalmayinca beyaz ledleri uzunlara takip kisalara orjinal sari ampul aldim yine. Tahminen sisler icin olan ledler de 400-500 tl civarinda.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com


Hocam LED gibi ampül var, bir de gerçek LED ampül var... ben çok memnunun. Aldığım ışık hem homojen dağılıyor, hemde lumen çok fazla... sizin aldığınız ürünü bilmiyorum ancak ben CNSUNNYLIGHT markasını tavsiye ediyorum. Ürünleri Aliexpress'teki satıcılar arasında gayet kaliteli. Memnuniyet oranından bunu görebilirsiniz zaten... LED'lerin denendiği bir video vardı youtube'da ve her LED'in aynı oranda ışık yaymadığını kanıtlamışlardı... Bunu çok iyi araştırmak gerekli...

Bu arada LED'leri çok çok pahalıya almışsınız.. Aynı ürünü taş çatlasa 150-200 liraya alabilirdiniz...

Geri