F7R Rolanti Problemi ÇÖZÜLDÜ...
Özellikle [MENTION=10989]tUGRULL[/MENTION] için kurtarıcı olabilecek bir bilgi olabilir...
Olayı bütünüyle anlatayım..
LPG yi taktırdığım ilk 2-3 gün herşey güzeldi..
Sonra LPGde saat gibi çalışan araba benzinde sallantılı çalışıyor, arıza ışığı yakıyordu...
Sorun basitçe çözüldü gazcı benzin enjektörünün fişini çekmiş takmış fakat tırnak oturmamış oda zamanla yerinden çıkmış, oturttuk düzeldi..
Oh miss gibi oldu derken.....2 hafta kadar sonra...
Araba hem gazda hem benzinde yüksek devirde çalışmaya başladı...
Ayrıca boşa attığımda devir dibe vurup kalkıyordu...
Moral 0 oldu haliyle..
Hiç sorunumuz yok diye yazdık ettik nazar değdirdik dedim kendi kendime...
Kelebeğe baktık sorun yok,
Rolanti valfinden şüphelendik yeni değiştirmiştim ama yine bozulabilirdi sonuçta..
Onur abiyle değişip deneriz diye düşürken...
Bi yandan da nereden hava alabilir diye bakıyorduk...
Daimi ustam Erol abim çırağından su istedi bir bardak, ben içecek diye düşünürken enjektörlerin araya azcık döküverdi..
Arabanın çalışması anında değişti bi gitti geldi, ilk döktüğünde hafifçe su vardı sonra hiç birşey kalmamıştı...
SORUNU BULMUŞTUK...
Enjektörlerin Oringleri zamanla sertleşmiş gaz takılırkende hafif kurcalanınca hava aldırmaya başlamıştı...
Bu hafta ortası Coupemi bıraktım Erol abiye aldığımda saat gibi olmuştu..
Tuğrul kesinlikle dene derim kardeşim...
Özellikle [MENTION=10989]tUGRULL[/MENTION] için kurtarıcı olabilecek bir bilgi olabilir...
Olayı bütünüyle anlatayım..
LPG yi taktırdığım ilk 2-3 gün herşey güzeldi..
Sonra LPGde saat gibi çalışan araba benzinde sallantılı çalışıyor, arıza ışığı yakıyordu...
Sorun basitçe çözüldü gazcı benzin enjektörünün fişini çekmiş takmış fakat tırnak oturmamış oda zamanla yerinden çıkmış, oturttuk düzeldi..
Oh miss gibi oldu derken.....2 hafta kadar sonra...
Araba hem gazda hem benzinde yüksek devirde çalışmaya başladı...
Ayrıca boşa attığımda devir dibe vurup kalkıyordu...
Moral 0 oldu haliyle..
Hiç sorunumuz yok diye yazdık ettik nazar değdirdik dedim kendi kendime...
Kelebeğe baktık sorun yok,
Rolanti valfinden şüphelendik yeni değiştirmiştim ama yine bozulabilirdi sonuçta..
Onur abiyle değişip deneriz diye düşürken...
Bi yandan da nereden hava alabilir diye bakıyorduk...
Daimi ustam Erol abim çırağından su istedi bir bardak, ben içecek diye düşünürken enjektörlerin araya azcık döküverdi..
Arabanın çalışması anında değişti bi gitti geldi, ilk döktüğünde hafifçe su vardı sonra hiç birşey kalmamıştı...
SORUNU BULMUŞTUK...
Enjektörlerin Oringleri zamanla sertleşmiş gaz takılırkende hafif kurcalanınca hava aldırmaya başlamıştı...
Bu hafta ortası Coupemi bıraktım Erol abiye aldığımda saat gibi olmuştu..
Tuğrul kesinlikle dene derim kardeşim...
Son düzenleme: