F7r renault'un efsane motoru olarak biliniyor bende uzun arastirmalar sonunda f7r alma karari aldim bundan once k4m olan 1.6 16 walf olan coupe vardi ondan oncede cabriolet ben surekli megane alip sattigim icin bulundugum ilde artik meganeci olarak soz ediliyorum cogu insan gelip renault nasil diye sorup dururlar bende herkese gerekli bilgiyi veririm daha onceleri 106 ve 206yda bindim ama hic biri bu kadar seri degildi suanki f7r'im masallahi var ki bir 206gti ye en az 5 boy atiyor bmw 328 ile kaldirdim basa bas gitti tabi aracimda orjinal oldugu kadar motoruda iyidir bunlarin videolari elimde mevcut abartmayin diyenlere mail yolu ile yollanir aracimin suanki dyno verileri 172 hp beygir gosteriyor muhtemelen kat iptali ve 61lik duz borunun buna etkisi vardir ayrica k&n acik hava filtresi ve hafiflesin diye istepne yok suan masallahi var beni uzmedi parca konusuna gelincede f7r'in parcasini bulmak sıkıntı ben bu yazidan 2 gun once butun ankarayi dolastim ve yay bulamadim kimine sacma gelebilir ama hurdacilarda bulunan guven renaultda 1 takim yay bulabildim aracim yere cok basilkti spor yay aldik olmadi megane 1lerin yaylari olmadi ankarayi dolastik yok denildi buldugumuz cikma yayada 250 lira para verdik suan aracim goruntu olarak yuksek ama suspansiyonuna diyecek sozum yok sizden ricam f7r'i olan arkadaslar araclariniza duzenli bakiniz yaylari ile falan oynamayiniz bunlar saglam araclar ama uzmezseniz eger uzerseniz oda sizi uzer.....