Evde angel far yapmak isteyen buyursun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 19bao07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arabanın önünde, Amerikan Park yapımı;:D
1-Sarı led lamba alıyorsun (ön sınyali geniş olan araçlar için),
2-Kaput altı hızasında, tersten(lambaya bakar şekilde) yapıştırıyon, kabloya park elk verıyon,
3-Parklar yanınca, sinyal bölgesi sarı aydınlatma oluyor, sinyal ayrı işine devam ediyor...
Maliyet; led (5-10. Tl), az band, az kablo.... Hayılı işler... :cool:ıslık
(resmi çekünce eklerim, güzel oldu benım sınyal, hatta elk.ustası arkadaşın damağı düştü)ıslık

bilalrx-albums-duster-4x4-picture4324-23022012284.jpg

farın(mavi) ustunde geniş sinyal lambası olan bölgeye işlem yapıldı..:eyv 10 numero oldu...

Son düzenleme:
abi farın içinden mi yaptırdın ? Dışındanmı?

ustteki sıyalin ustune dıştan yaptım... orj bozulmasın deye.. kaput ucu altında kalacak şekilde, sınyalın ustu şeffaf içine ışık alıyor yani... önden görünen parça yok yani... çok datlı oldu, orta şiddet sarı, sinyalde olunca ton farkı dönüşümlü yanma algısı yarati... gece-gündüz az-çok belli oluyo... uygun çözüm odaklı projeler... :cool:ıslık

ustteki sıyalin ustune dıştan yaptım... orj bozulmasın deye.. kaput ucu altında kalacak şekilde, sınyalın ustu şeffaf içine ışık alıyor yani... önden görünen parça yok yani... çok datlı oldu, orta şiddet sarı, sinyalde olunca ton farkı dönüşümlü yanma algısı yarati... gece-gündüz az-çok belli oluyo... uygun çözüm odaklı projeler... :cool:ıslık

aa daciacı abim de uymuş gençlere:D ruhu genç tabii:D gece karanlıkta da çekim edip eklersin herhalde en yakın zamanda :eyv

gece ıyı duruyo, bi ara çekip eklerim, usttekı resımde yok, sadece farlar-ızgarada olanların resımdi bu... :cool:
senın arabanın sınyalde uzun ve ustten şeffaf mikalıysa, sanada yaparız apla beya... genç ruh herkeste az çok vardır...:eyv
ayrıca, gece gündüz farkındalık oluyor, park lamba yetersız kalıyı bazen, arabada koyu renkse rısklı oluyo, millet kör ve dalgın zaten... :cool::D

Arabanın önünde, Amerikan Park yapımı;:D
1-Sarı led lamba alıyorsun (ön sınyali geniş olan araçlar için),
2-Kaput altı hızasında, tersten(lambaya bakar şekilde) yapıştırıyon, kabloya park elk verıyon,
3-Parklar yanınca, sinyal bölgesi sarı aydınlatma oluyor, sinyal ayrı işine devam ediyor...
Maliyet; led (5-10. Tl), az band, az kablo.... Hayılı işler... :cool:ıslık
(resmi çekünce eklerim, güzel oldu benım sınyal, hatta elk.ustası arkadaşın damağı düştü)ıslık

bilalrx-albums-duster-4x4-picture4324-23022012284.jpg

farın(mavi) ustunde geniş sinyal lambası olan bölgeye işlem yapıldı..:eyv 10 numero oldu...

gayet mantıklı abi :eyv takdir ettim valla :bravo

gece ıyı duruyo, bi ara çekip eklerim, usttekı resımde yok, sadece farlar-ızgarada olanların resımdi bu... :cool:
senın arabanın sınyalde uzun ve ustten şeffaf mikalıysa, sanada yaparız apla beya... genç ruh herkeste az çok vardır...:eyv
ayrıca, gece gündüz farkındalık oluyor, park lamba yetersız kalıyı bazen, arabada koyu renkse rısklı oluyo, millet kör ve dalgın zaten... :cool::D

kırk yılın başı bi lamba beğendimdi geçenlerde bmw'nin birinde görüp siyah çizgili çizgili, olmaz dediler hayallerim yeşermeden soldu, o lambalar olmazsa dokunmam pasaklıyaqw

he ben şimdi çok anlarım ya kısasını uzununu sinyalin, mika olabilir ama yan ön kaporta da bana mika gibi geliyor zaten kedi varsa çıksın diye tak tak vuruyorum her biniş öncesi :)

benim paranoylarım da beyaz araca yöneltmişti malum işten geç geliyoruz, karanlıkta yollardayık kışın hele kaç defa :( aman allah göstermesin, dacia aydınlansın mümkün oldukça.

Geri