1.6rne aracıma açık hava filtresi takıcam, kaç mm lik filtre almam gerekiyor ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalnız 1.6e rne dememişsin araç enjeksiyonlu mu karbüratörlü mü
Filtre hortumunu çıkar, boğaz kaç mm onu ölç.Daha sonra dışına girecek boruyu hesaplayıp ona göre de filtre alırsın uygun olarak ki geneli 70 mm civarı olur benim tavsiyem sahibindenden 2.el falan aem dry flow al çok kaliteli filtredir bulaşık sabunuyla yıkar yıkar kullanırsın ona da bi boru uydurursun hatta bildiğim kadarıyla senin filtre borusu uzun kazan çok önde o yüzden direk kazanı çıkartıp filtreyi oraya konumlandırabilirsin çokta güzel olur
1.6 RNE karbüratörlü 19a bindim 12 sene1.6rne karbüratörlü yok zaten araç enjeksiyonlu 1.6 k7m 90 hp dediğin gibi borusu uzun zaten farın arkasına kadar geliyor, filtreyi alıp direk takmak istiyorum boru vs uğraşmak istemiyorum 70mm ise alıp takıcam direk.
1.6 RNE karbüratörlü 19a bindim 12 sene
RT'ler 97'ye kadar vardı, sonra dan o leş jantlar falan kalktı (1.8 RTI'larda aynı sene kalktı) 19 serisi elden geçirildi.RN ve RNA çıktı 1.4 karbüratörlülerde.1.6 karbüratörlüler RNE, 1.6 enjeksiyonlularda 1.6e RNE ve RTE olarak çıktısenden duyuyorum, rt var diye biliyordumda rne karbüratörlü senden duydum, öğrenmiş olduk
senden duyuyorum, rt var diye biliyordumda rne karbüratörlü senden duydum, öğrenmiş olduk