Eski Trafik Cezası

c_cihan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Garanti Bankasının İnternet Şubesinde yaptığım sorgulama sonucunda ödenmemiş bir trafik cezası görünüyor.
Ayrıca bu ceza MTV sorgulaması yaptığımız sayfada gözükmüyor..

Karşıma çıkan ekran şu şekilde:
ekranalnats.png

Aracımı 2011 Ekimde satın aldım ve satışını hemen yaptık.
Trafik cezasının bu tarihten önce mi yoksa sonra mı olduğunu öğrenebilir miyim?
Faiz sizce ne kadar sürede bu kadar olur?

*Cezadaki kayıtlı isim benim değil, eski sahibinin, çünkü vergi dairesinde araç üzerime geç işlendi. 2012 Ağustosta vergi kayıtlarında üzerime geçti. Bu yüzden 2011 Ekim-2012 Ağustos arasında da cezayı ben yemiş olabilirim.

Bir dilekçe ile ilgili vergi dairesine başvurarak konu ile ilgili bilgi isteyebilirsiniz.

Cezanın seri numarasından tarihini öğrenebileceğim bir web sitesi bilen yok mu :)

Cezanın seri numarasından tarihini öğrenebileceğim bir web sitesi bilen yok mu :)
Bu tip bir şey mümkün değil maalesef

Vergi dairesi tahsilat şubesine uğrayın. Bazen nette göremediğimiz ceza vergi dairesi binasındaki sistemde çıkabiliyor diye biliyorum.

Teşekkürler arkadaşlar, mecbur gideceğim artık..

66-132 TLDEN ANLAŞILAN BAYA BİR ZAMAN OLMUŞ. FAİZ EN FAZLA ANA CEZA ÜCRETİNİN 2 KATI OLABİLİR. 66X2= 132 EDER. Gib dan baktınız mı?

66-132 TLDEN ANLAŞILAN BAYA BİR ZAMAN OLMUŞ. FAİZ EN FAZLA ANA CEZA ÜCRETİNİN 2 KATI OLABİLİR. 66X2= 132 EDER. Gib dan baktınız mı?

sorguladım kardeşim

orada ceza bile gözükmüyor :)

Aylık %5 Cezası varmış. 14. ayda 130 TL'ye çıkıyor. Ben aracı alalı 14 ay oldu. Çok kritik bir yerde :) Umarım benim değildir..

Tc ye yazılmıssa sıkıntı yok pazartesi tüvtürk müşteri hizmetleirni ara muaneye gelcem sizde gözüken bir kusur varmı de ceza falan orda gözükmüyorsa seni alakadar etmez

Geri