Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
-eski broadwayımızdan bahsedeyim aracı zamanında mayıs 1999'da istanbul zeytinburnundaki hedef renaulttan aldık ruhsat kalıbı bile durur araç 1999 model biz sattığımızda 47 bindeydi şu an 68 binde bende bu broadwayın yeri ayrıdır 10 sene bindim hala gördüğümde duygulanırım eski plakası 34 un 1268'di işte çok bahsettiğim broadway rni :iyi forumlar inşallah beğenirsinizz
-Teşekkürler bizdeyken daha temizdi şimdide temiz ama şuan arka tamponu değişmiş ilk defa temiz gördüm fotoladım yoksa görüyorum , biniyorum toz içinde acıyorum ben tozunu alıyorum broadwayın napıyım kıyamıyorum
-Teşekkürlerr rni bizdeyken 2009 daha 47.167 km'deydi tamı tamına 8 kişi istedi aracı sayıyım : 2 tane cami hocası-memur-öğretmen-müdür-komşumuz-istanbuldan istediler-bide edirneden istediler en sonunda müdüre verdik dedmin yeğeni ama araba berbat şekilde bu en en en ama en temiz hali ben bile hayretlerdeydim ama hayırlısı neyse o olsun inşallah ben ehliyet alana kadar o müdürde kalırda ondanda ben alırım biraz toparlarım 20 sene sonra falanda satarım brkide hiç satmam hurdası bile garajda durur ama emsalsiz bir araç