Eski Aracımızı Satılık İlanları İçinde Gördüm

Baki Cali

,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
geçen sahibi aradı aracın pert olduğunu iddia etti fakat öyle bir şey yok boş yere günahımızı alıyor bilerek sattınız diye her neyse dur dedim bakayım kategorilere yazdım birde ne göreyim aracı satıyormuş meğerse

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...k-renoult-clio-1.5-dci-alize-149044407/detay/

149310_10200455810477387_1369371170_n.jpg

vay emektar iyi ekmeğini yemedik şu aracın :) :)

Araçta hasar olduğuna dair bir yazı göremedim bu ilanda,sizi keklemeye mi çalışıyor ne...

Araçta hasar olduğuna dair bir yazı göremedim bu ilanda,sizi keklemeye mi çalışıyor ne...

araçta 10 bin liralık hasar kaydı var bizde satarken bir şahısın gönderdiği mesajda öğrendik muhtemelen sigortadan para almak için abartılmış bir hasar kaydı alırken kendide baktı fakat bir şey demedi heralde satarken biri yolladı eğer arabayı bile bile bana sattıysanız paramı hakkımı helal etmiyorum diyo aracınız pertmiş diyo tam diyecektim ne diyon sen hacı biz o araca 4.5 sene bindik diye suratıma kapadı telefonu bende o ara evden çıkıyodum babama söyledim sonra görüşmüşler babama müsait değilim sonra ararım demiş aramış babam duymamış :S

sağ çamurluk değişmiş gibi geldi bir tek onun haricinde araç çok temiz görünüyor

sağ çamurluk değişmiş gibi geldi bir tek onun haricinde araç çok temiz görünüyor

temizliğinden şüphe yok 4.5 yıl gözümüz gibi baktık bildiğimiz araç mayısta sattık zaten bu arada doğru sağ ve sol çamurluk birde kaputta değişiklik var onun haricinde hiç bir sıkıntısı yok :) pırıl pırıl araç satarken binicez diye baskı balata enjektör lastikleri değiştirmiştik müşterisi çıkınca hayırlısıyla verdik gitti

Geri