Enjektor temizligi yapilmalimi

Baho7670@hotmail.com

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar tavsiye uzerine enjektor temizleyici doktum araca.arada bir enjektor arizasi veriyor.sokturup temizleteyimmi yoksa bir katki daha dokup temizlenmesinimi bekleyeyim.yorumlari bekliyorum

Merhaba.Enjektör arızası veriyorsa bence öncelikle enjektörlerinizi kontrol ettirin.Arızanın sebebi kirlilik olmayabilir.

Katkı maddelerinin bir faydası yok tamamen para tuzağı keşke katmasaydınız. Söktürüp temizletin düzgün püskürtme yapmayıp işeme yapıyorsa daha büyük problemler çıkabilir.

Para tuzağı o ilaçların. Enjektörleri haşat ediyor.

para tuzagı falan degil , enjektor hatası ıkı uc kere der sonra duzelır , arkadan deli qibi duman atan bır arac aldık 400 km yol yapmadan once wurth un enjektor temızlıcısını attık sımdı hıc duman atması yok kesıldı , ıkı uc kere enjektor arızası dedı sonra duzeldı , bence gayet ıse yarıyor ama yarım depo ustunde mazot var ıse dokun

Temizlik filan hikaye bence. Enjektor arizasini bugun beyin değişerek çözdüm arıza verince stop ediyor mu ? Çekiş sırasında mı rolanti de mi veriyor biraz anlatırsanız belki yardım edebilirim.

Benim aracımda enjeksiyonu kontrol ettiriniz hatası veriyor ani gazlamalarda dip gazda ilk çalışmada rölanti de hiçbir problem yok

Mazot filtresini yeni değiştiyseniz filtrenin altinda sensorun takildigi yerde kucuk siyah bir oring var eskiyi taktiysaniz hava aliyor olabilir basima geldi ona bakin bir de calistirip mazot borularinda hav kabarcigi olup olmadigina bir goz atin.

Mazot filtresini yeni değiştiyseniz filtrenin altinda sensorun takildigi yerde kucuk siyah bir oring var eskiyi taktiysaniz hava aliyor olabilir basima geldi ona bakin bir de calistirip mazot borularinda hav kabarcigi olup olmadigina bir goz atin.
Teşekkürler yarın kontrol edip cevap yazarım.

Geri