Enjeksiyon Hatasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadşalar Merhaba ;

Bir Kardeşimin Yeni Aldiği Araçindaki , Yol Bilgisayarindaki Hata Sebebi İle Bu Konuyu Açtim.. Bunu Sebebi Nedir Acaba Yardimci Olurmusunuz ?

Ne Kadar Masraf Acar ? Böyle Binilmesi Daha Fazla Sikinti Yaaratirmi ?

Arkadaşlar aracım 2004 model 1.4 16 v megane 2 benzin+lpg li aracımın sıkıntısı enjeksiyon kontrol edin yazmasi enjektörleri değiştirdim ancak gene çözüm olmadı aynı yazi tekrar çıkıyo aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda düzeliyor bu sıkıntının sebebi nedir acaba..

11008860_10153080000892298_673255699_n.jpg

Saygilar...

Geçmiş olsun abi umarım fazla bi masraf acmadan hallolur][/I]

aynı sorun bendede vardı kelebek kutusunu değiştirdim düzeldi 2 gün sonra aynı hata yine çıktı tekrar servise gittim kablolarında gevşeklik varmış hepsini sıkılaştırınca düzeldi şu anlık bişe yok.

​Geçmiş olsun Tayfunum, umarım en kısa zamanda çözülür sorun.:eyv

Eğer test mod yaptıktan sonra da aynı durum devam ettiyse hatanın bilgisayara bağlanıp silinmesi gerekiyor

arkadşalar merhaba ;

bir kardeşimin yeni aldiği araçindaki , yol bilgisayarindaki hata sebebi ile bu konuyu açtim.. Bunu sebebi nedir acaba yardimci olurmusunuz ?

Ne kadar masraf acar ? Böyle binilmesi daha fazla sikinti yaaratirmi ?

arkadaşlar aracım 2004 model 1.4 16 v megane 2 benzin+lpg li aracımın sıkıntısı enjeksiyon kontrol edin yazmasi enjektörleri değiştirdim ancak gene çözüm olmadı aynı yazi tekrar çıkıyo aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda düzeliyor bu sıkıntının sebebi nedir acaba..

11008860_10153080000892298_673255699_n.jpg

saygilar...
ayni sorunla bende çok uğraştim en son sorunun beyindeki yazilimin bozulmasi sonucu ortaya çiktiği anlaşildi yani enjektörler sağlamdi yazilimi tekrardan yükletince sorun düzeldi,beyinle ilgili maslak'ta tek bir usta var oraya gitmeni tavsiye ederim istersen pmden atarim geçmiş olsun muhtemelen sorun ondandir.

ayni sorunla bende çok uğraştim en son sorunun beyindeki yazilimin bozulmasi sonucu ortaya çiktiği anlaşildi yani enjektörler sağlamdi yazilimi tekrardan yükletince sorun düzeldi,beyinle ilgili maslak'ta tek bir usta var oraya gitmeni tavsiye ederim istersen pmden atarim geçmiş olsun muhtemelen sorun ondandir.
Arkadaş Ispartada :)

Geri