enjeksiyon arıza sorunu

ceyhunoz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba aracım megane 2 hb 2006 model 1.6 motor lpg li 123 000 km de otomatik vites geçen hafta Ankara dan İstanbul a gelirken otobanda 120 km hızla giderken birden tak diye bi ses geldi ve hız 70 e devir 3 000 e geldi gaza basıyorum hızlanma yok vitesde değişiklik yok araba lpg de gitmesine rağmen enjeksiyon arızası yazdı daha sonra vites kutusunu kontrol edin yazdıstop edip çalıştırınca normal çalıştı ama bi süre sonra tekrar aynı arızayı verdi , dinlendirip devam edince 150 km kadar arızasız devam ettim sonra tekrar arıza verdi fikri olan var mıdır ? daha sanayiye gitmedim servis arıza yapan tüm parçaları değiştirip arıza kodu cıkmayana kadar denicez dedi bütçem yetersiz kalacağı için yaptırmadım.

Arkadaşlar merhaba aracım megane 2 hb 2006 model 1.6 motor lpg li 123 000 km de otomatik vites geçen hafta Ankara dan İstanbul a gelirken otobanda 120 km hızla giderken birden tak diye bi ses geldi ve hız 70 e devir 3 000 e geldi gaza basıyorum hızlanma yok vitesde değişiklik yok araba lpg de gitmesine rağmen enjeksiyon arızası yazdı daha sonra vites kutusunu kontrol edin yazdıstop edip çalıştırınca normal çalıştı ama bi süre sonra tekrar aynı arızayı verdi , dinlendirip devam edince 150 km kadar arızasız devam ettim sonra tekrar arıza verdi fikri olan var mıdır ? daha sanayiye gitmedim servis arıza yapan tüm parçaları değiştirip arıza kodu cıkmayana kadar denicez dedi bütçem yetersiz kalacağı için yaptırmadım.

Benim enjektorler ve mazot pompasi dahil bir cok parca degisimi yapildi ve 5.500 liraya mal oldu. Bu arizayi verdikten sonra arac cekisten dustu ama yurur haldeydi. Yazilimla duzelmeyince parcalara giristiler ve maliyet bu oldu. Gecmis olsun. Bu vakitler dokulmeye basliyor demek araclar.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1.5dci 160.000 km deki aracım 10gun önce İstanbul dan Sivas a giderken Adapazarı'nda enjeksiyon hatası verdi araç teklemeye başladı , devirli kullandım olmadı mazot bitene kadar bu şekilde kullandım dönüşte OPET den yakıt aldım wurth enjektör temizleyici koydum depoya gene duzelmedi akü kutup başını söküp map sensörü nu temizledim düzeldi

teşekkür ederim

Geri