Emniyet kemer ikazı yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cnr_1983
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cnr_1983

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar dün arabayı kapatırken farkettim,emniyet kemeri ikazı ekranda görünmüyordu,arabayı tekrar çalıştırdım ileri geri gittim biraz ne ikaz verdi nede ekranda göründü....nedendir acaba,başına gelen varmıydı daha önce :)

İkaz ışığıda mı yanıp sönmüyor?

Emniyet kemerinin tokada ki mandalı takılı kalmış diyeceğim ama. Olabilir mi? Denedin mi bir kaç defa kemeri takıp çıkarmayı?

abi denedim bi kaç defa olmadı maalesef...

Aracın İlk Sahibimisiniz ? Eğer Değilseniz Eski Sahibi Emniyet Kemer İkaz Sesini Kapattırmış Olabilir, Ancak Yinede Göstergelerde Kemer Işığı Yanmalı Enteresan hımm

Aracın İlk Sahibimisiniz ? Eğer Değilseniz Eski Sahibi Emniyet Kemer İkaz Sesini Kapattırmış Olabilir, Ancak Yinede Göstergelerde Kemer Işığı Yanmalı Enteresan hımm
aracı alalı 6 ay kadar oldu,normalde ikaz çalışıyordu,ama dünden beri ne ikaz var,nede göstergede ışık

Emniyet kemerinin takıldıgı yerde kenar kısmında giren bir kablo var swich gibi ona bakmanızı öneririm o cıkmıs olabilir büyük bir ihtimalle

Surucu koltugu altindaki kablolardan yapiyor benim aracimdada olmusru elektrkciye goster 5 dksini almaz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri