Merhaba obd2 cihazlar için bilgisi olan kullanan varmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende 2.el aldığım 2011 kangoo da enjeksiyonu kontrol ettiriniz uyarısı alıyordum h.b. den berner marka dizel enjeksiyon temizleyici aldım . Bir daha hata vermedi. Wurth ile fiyatları yakınçok teşekkürler bende aliexpersten akıcam bide gözüme acoodb diye bişey çarptı yakıt sistemini dünzenliyor demiş bende obd2 alıp akıllı telefon ile kullanıcam bakalım sürekli enjeksyon kontrol edin hatası alıyorum
Çok rahatsız edici oluyor o yazı. Bende anlık güç kaybı olup duzeliyordu . Şu anda yokBende bugün wurt aldım koydum bakali m sonuç ne olacak
Hata Bende gaza sert basınca çıkıyordu . Berner marka enjektör temizleyici koydukdan sonra bir daha gaza yüklenme ile arıza çıkmıyor. Fakat önceden de şimdi de ekran da enjeksiyonu kontrol ettiriniz uyarısı var. Belki arızayı silersek gider. Yetkili servis 80lira istedi cihaza bağlamaya bende obd2 alacağım galibaBende halen hata vermeye devam ediyor işe yaramadi