Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elinizi Vicdanınıza Koyun Söyleyin Kaçıncı Vitese Kadar Pati Yapıyoruz?
Bugün kafam epey bi bozuktu dostlar epeydirde almıyordum çektim bir tankerin yanına Flash'ı depoyu benzinle fulledim:aytuğE başladı asfaltı tırmalamaya bende biraz limitleri zorlayayım dedim kafam bozuk ya:aytuğ1 viteste lastik kokularının ardından 2.viteste sonu budur diyene kadar ağlattım yavruyuroadfoxoda ne 2'ye çektiğimde yine lastik seslerini duydum eski 3.16'ım geldi aklımaBakalım 3.viteste aynı tepkiyi alabilecekmiyim dedim ve biraz zorladıktan sonra aldımdaqw
Merakım odurki diğer dostların durumu nedir merak ettim:aytuğBu arada çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı tüm Fener ve özgürlük bulvarı sakinlerinden özür dilerim:aytuğ
Flash diyorsun kiiii her türlü gideri olan bir makinedir depo full diyorsun ee ciğerli arabadanda bahsedince daha ne diyelim tebrik ederiz kardeş 3. vites patisinide herkesten beklememek lazım dimiii olan vaaar olmayan varrrr