Elinizi Vicdanınıza Koyun Söyleyin Kaçıncı Vitese Kadar Pati Yapıyoruz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaçıncı Vitese Kadar Pati Yapıyorsunuz?

• Ben otomatikçiyim aga bana gelmez:)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Bugün kafam epey bi bozuktu dostlar epeydirde almıyordum çektim bir tankerin yanına Flash'ı depoyu benzinle fulledim:aytuğE başladı asfaltı tırmalamaya bende biraz limitleri zorlayayım dedim kafam bozuk ya:aytuğ1 viteste lastik kokularının ardından 2.viteste sonu budur diyene kadar ağlattım yavruyuroadfoxoda ne 2'ye çektiğimde yine lastik seslerini duydum eski 3.16'ım geldi aklıma:(Bakalım 3.viteste aynı tepkiyi alabilecekmiyim dedim ve biraz zorladıktan sonra aldımdaqw
Merakım odurki diğer dostların durumu nedir merak ettim
:aytuğBu arada çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı tüm Fener ve özgürlük bulvarı sakinlerinden özür dilerim:aytuğ

0510pontiacgto0410246ta.jpg

Lastikler kötü olduğu için 3te ses vermiyo ama yumuşak bir lastik ve sert bi debriyajdan ayağı çekişte ses alırım gibime geliyo :D

Clio 2. viteste bayılıyorda önceden 3.20 bmw vardı 3. vites gördüm :D

BEn toprakyolda kullanıyorum 5v harc tum vteslerde pati cekiyor 2.0 :D

Masraf çıkmasın başıma abi, aman gözünü seveyim :yer

Flash diyorsun kiiii her türlü gideri olan bir makinedir depo full diyorsun ee ciğerli arabadanda bahsedince daha ne diyelim tebrik ederiz kardeş 3. vites patisinide herkesten beklememek lazım dimiii olan vaaar olmayan varrrr :) :)

Ha olay pati çekmesiymiş, 3te çekiyor canım az da olsa :D

2 vitesten sonra bi cacık olmuyor ama ikinci viteste bile yakıyor ortalığı :D

1 derim kalırım aga :)

lastik durumum pek iyi değildi denediğimde birde arayı yeni almışım :D 1 vites 3000 devirden sonra dip gaz yapınca 1&2 vites sararak gidiyodum

Geri