Elf SXR ve Elf TXİ Yağ Arasındaki Fark ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RedFoX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RedFoX

Levent
Süper Moderator
14-Bolu
Az önce Megane 2 1.4 aracım için yağ alacaktım her zaman SXR 5*30 alırım TXİ yi yeni fark ettim biraz daha uygun. İkisinin arasındaki farkı anlayamadım var mı anlayan ?

Bu SXR >> https://urun.n11.com/motor-yagi/elf-evolution-sxr-5w-30-4-1-5-litre-motor-yagi-2017-P102798821
Bu TXİ >> https://urun.n11.com/motor-yagi/elf-sporti-txi-5w-30-5lt-motor-yagi-P103957095

İnternette araştırdım bulamadım.

Bizim kitapçığa göre hangisi uygun. Bu zamana kadar SXR kullanarak yanlış mı yapıyorum acaba hımm

Mv3Grg.webp

takıl kafana göre hacı...

resimde sxr de, tx...göremedim ben ))

meganne, elf değil...castrol öneriyor :D

castrol-magnatec-10w-40-a3b4-4-lt-z.jpg

meganne, elf değil...castrol öneriyor :D

Bizim buralar soğuk oluyor senede bir kere yağ değiştiriyorum :) 5*30 iyi ya hem sessiz hemde performanslı hemde kışın -15 de bile rahat çalışıyor motor. TXİ yeni üretilmiş galiba SXR alacağım yine sanırım ;)

Bizim buralar soğuk oluyor senede bir kere yağ değiştiriyorum :) 5*30 iyi ya hem sessiz hemde performanslı hemde kışın -15 de bile rahat çalışıyor motor. TXİ yeni üretilmiş galiba SXR alacağım yine sanırım ;)

​Bir kez olsun dene magnatec'i bir daha txi-sxr düşüneceğini bile tahmin etmiyorum .......

5-30u da vardır
meganne, castrol öneriyor :)

castrol-magnatec-5w30-4lt-1304-12-B.png

biz ekvatörda yaşamıyok hacı...-20 de çalıştırıyom..elf, mobil, castrol farketmez.....

Geri