Elektrikli ayna düşmanlari..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maninwar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maninwar

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Kaç keredir denk geliyor önceki aracimdada oluyordu.aracimi park edip yanina döndügumde cahilin teki elektrikli aynamin birini kapamiş oluyor.ben de ailesinin kulaklarini çinlatiyorum tabi.
Ha sakin demeyin millete engel olacak sekilde park etme kapatmasinlar aynani.soyle diyim oyle her önume gelen yere park etmem gerekiyorsa 1 km yürurum yine de duzgun yere park ederim.ayrica kapali otopark gibi aynamin engel olabilecegi yerlerde aynami zaten kendim kaparim.

He bir de elektrikli aynayi bilmeyen ve iyilik yapmak icin sag aynayi araca binmeden eliyle acmaya zorlayan ön koltuk yolcularimi da selamliyorum.

Kaç keredir denk geliyor önceki aracimdada oluyordu.aracimi park edip yanina döndügumde cahilin teki elektrikli aynamin birini kapamiş oluyor.ben de ailesinin kulaklarini çinlatiyorum tabi.
Ha sakin demeyin millete engel olacak sekilde park etme kapatmasinlar aynani.soyle diyim oyle her önume gelen yere park etmem gerekiyorsa 1 km yürurum yine de duzgun yere park ederim.ayrica kapali otopark gibi aynamin engel olabilecegi yerlerde aynami zaten kendim kaparim.

He bir de elektrikli aynayi bilmeyen ve iyilik yapmak icin sag aynayi araca binmeden eliyle acmaya zorlayan ön koltuk yolcularimi da selamliyorum.
bütün iyi dileklerine canı gönülden katılıyorum düşüncesiz yarı insanlar. benden sonra gelip arbanın yanına parkedip çıkarken kapatana tanık oldum.yoksa senin de dediğin gibi kendim zaten kapatıyorum.

Düşüncesiz çok insan var. Geçen park halinde olan araca adam taktı ayna kırıldı arabanın sol yan çizildi sürttü. Adam bastı gitti.

aynalara yüksek voltaj verecen kimse elleyemeyecek :)

Millette mal kiymeti bilmek yok.

Düşüncesiz çok insan var. Geçen park halinde olan araca adam taktı ayna kırıldı arabanın sol yan çizildi sürttü. Adam bastı gitti.
Öbür tarafta full hd gösterir bedelini ödetirler.[emoji6]

Elektrikli kapama sistemi olan aynayı elle kapama veya açmanın zararı nedir? Mekanizma korumalı değilmi mekanik çevrime karşı

Kiminayna tiplerini elle de kapatabiliyorsun.Ancak bu özellik yoksa kapama motoru ile ilgili dişliler kırılır.

Benim aracta ayna elektrikli fakat geriye dogruda aciliyor azda olsa. Sanirim carpmalara karsi. Dislilere zarari yoktur sanirim ona gore yapmislardir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri