elektrikli açılıp kapanan dikiz aynası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaanadar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaanadar

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar elektrikli açılıp kapanan dikizi aynası için güzel bir video var yapan arkadaş yada bilen arkadaşlar konu ile ilgili bilgi alabilirmiyim çok faydalı ve güzel bir işlem olmuş video yu izleyin cevap bekliyorum https://www.youtube.com/watch?v=6KGvBUFJryE

tayfun abi bu zaten ona sorun derim o tavan ısığından bağlamıştı

Bu şekilde yaptığınız zaman otomatik kapı kilidini devre dışı bırakmak zorunda kalıyorsunuz. Yeni modüller çıktı ister kumandadan kilitlediğiniz zaman kapanıyor yada iki sefer kilitlemeye bastığınız zaman kapanıyor. Kontağada bağlanabiliyor kontak açıldığı zaman açılır kapattığınız zaman kapanır kendi fantezinize kalmış.

BURADAN tüm ihtiyacınızı giderebilirsiniz sanıyorum. Uygulamadan sonra birde video eklersiniz artık.;)

Bu şekilde yaptığınız zaman otomatik kapı kilidini devre dışı bırakmak zorunda kalıyorsunuz. Yeni modüller çıktı ister kumandadan kilitlediğiniz zaman kapanıyor yada iki sefer kilitlemeye bastığınız zaman kapanıyor. Kontağada bağlanabiliyor kontak açıldığı zaman açılır kapattığınız zaman kapanır kendi fantezinize kalmış.
bu soylemiş oldugunuz modulu nasıl temin edebiliriz,kontaga baglama işinin nasıl yapıldıgını biliyorsanız anlatırmısınız sizden ricam

bu soylemiş oldugunuz modulu nasıl temin edebiliriz,kontaga baglama işinin nasıl yapıldıgını biliyorsanız anlatırmısınız sizden ricam

Google amcaya katlanır ayna modülü diye sorarsanız size söyler.
Kontaga bağlamak içinde modüle ihtiyacınız var

peki ulaştım modullere peki normal yapmak istersek yani kumandadan kapnmasını nasıl yapıcaz modulsuz tamirat yardımıyla yani?

O modülü takacaksınız başka türlü olmaz

Geri