El freni

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan geo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

geo

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar 2017 1.5. Touch kadjar aracimin el freni arac stop edince ken kendine kalkiyor ama araci calistirip hareket edecegim zaman kendi kendine inmiyor manuel olarak indirmek gerekiyor . Araci sifir aldim hep boyleydi acaba bu ozellik yok mu yoksa bi problem mi var

bende 2017 icon dizel edc mevcut 1 aydır.

el frenine henüz 1 kez dahi dokunmadım. aracı park vitesine alınca otomatik el freni aktif oluyor, d ye alınca otomatik deaktif oluyor.

elle müdahele etmedim henüz hiç. icon ve touchta bu ayrım var mı bilmiyorum.

bende 2017 icon dizel edc mevcut 1 aydır.

el frenine henüz 1 kez dahi dokunmadım. aracı park vitesine alınca otomatik el freni aktif oluyor, d ye alınca otomatik deaktif oluyor.

elle müdahele etmedim henüz hiç. icon ve touchta bu ayrım var mı bilmiyorum.

D ye alınca otomatik inmez, gaza da dokunmak gerekir.

Arcimda bi sorun var mis bilgisayara baglayip ayarlamislar simdi 1. Vitese atip gaza basinca el. Freni kendi iniyor

Beyler aracinizi direk p konumuna almayin cunku aracin yuku pye direk aldiginizda sanzimana biner ileride buyuk sıkıntı yasarsiniz araci stop etmeden ayaginiz frendeyken araci once n konumuna alin el frenini elle cekin sonra ayaginizi frenden cekin aracin yuku direk frenlere binsin sonra araci p konumuna alin bu islemi ozellikle yokuslarda yapin cunku direk p ye aldiginizda el freni otomatik cekiliyor ama aracin fren boslugundan dolayi kayma oluyor ozaman butun yuk sanzimana biniyor birdahaki calistirmanizda p den d ye alirken vites sanki surtunuyormus gibi zorlanarak geciyor zamanla sanziman arizalaniyor

Geri