El freni tabancasının düğmesi içeri kaçtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tx_61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tx_61

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar gecen gün el freni tabancası bozuldu sanırım el frenı çekili kaldı sonrra zorlayınca düğmesi içeri kaçtı akşam karanlık olduğu için bakamadım acaba söksem yapabilirmiyim yada değişmesimi gerek değişirsem nekadardır tahmını
? yardımlarınızı bekliyorum

Geçmiş olsun kardeşim, el freni kolçağın altında çalışıyor hepsini sökmen gerekecek, fiyat konusunda bilgim yok önce parçayı bul sonra sökme işine giriş derim...

teşekkürler ... iş çıkısında bır bakaçağım artık

Düğmenin mekanizması plastik o yüzden tamiri pek mümkün olmuyor.Komple tabancayı ben geçen sene 80 liraya almıştım.Tabi orijinal değildi ama bir sıkıntı yaşamadım.Söküp takması biraz zahmetli.

teşekkür ederim..
bende öyle düşünüyorum tamiiri hakıknda değilde bütün olarak hep satılıyor galiba ..plastık parcalar genelde öyle oluyor kırılınca tamıri olmuyor...

Düğmenin mekanizması plastik o yüzden tamiri pek mümkün olmuyor.Komple tabancayı ben geçen sene 80 liraya almıştım.Tabi orijinal değildi ama bir sıkıntı yaşamadım.Söküp takması biraz zahmetli.

100 lira tabanca birde taktırmayada 50 lira verdim 150 liraya hallettim.. takması basit ama biraz ugraştırıcı birde takımlarınız anahtarlarınız olması gerek ... saygılar

Geçmiş olsun...

sağolasın ..

Geçmiş olsun kardeşim.

​Geçmiş olsun kardeşim :eyv

Geri