Ekran teyp video oynatma

cemalyıldız

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkeze selamlar .forunda kendimi tanittim ama genel olarak ismim cemal 1.2 joy kullanicisiyim istanbul kurtköyde oturuyorum.
Sizlerde ricam oğlum için taktirdiğim ekranli orjinal teyp video farmati atamadim (daha doğrusu beceremedim)
teyp aldiğim adamin bilgisayar bozulmuş format atacim sonra falan diyerek beni oyaladi ben de dayanamayip kendim yapmaya kalktim ama sizlerin yardimina ihtiyacim var herkeze şimdiden teşekkür ederim ..
Bu arada youtube deki video lari izledim gene yapamadim

Orjinal teyp aldıysanız video oynatamazsınız orjinal yazılımıyla fakat forumda üst konuda sabit olarak açılmış bir konu var ordaki yazılımı kurmanız gerekiyor

Arkadaşlar herkeze selamlar .forunda kendimi tanittim ama genel olarak ismim cemal 1.2 joy kullanicisiyim istanbul kurtköyde oturuyorum.
Sizlerde ricam oğlum için taktirdiğim ekranli orjinal teyp video farmati atamadim (daha doğrusu beceremedim)
teyp aldiğim adamin bilgisayar bozulmuş format atacim sonra falan diyerek beni oyaladi ben de dayanamayip kendim yapmaya kalktim ama sizlerin yardimina ihtiyacim var herkeze şimdiden teşekkür ederim ..
Bu arada youtube deki video lari izledim gene yapamadim

Medi@Nav'ın yazılımın 4.0.3 ten sonraki versiyonlardan biri ise cihazınız video oynatmaz.Cihazınızdan öncelikle yazılım versiyonunu kontrol edin.Daha sonrasında Usb flash belleğe yükleyeceğiniz Medi@Skin Programını cihazın usb girişine bağlıyarak kurulum yapacaksınız.Kurulum videoları bildiğim kadar var.Medi@Nav'a kurulum tamamlandıktan sonra usb flash bellek üzerindeki programdan kurulum exe dosyasını sileceksiniz.İşlem tamamdır.

Arkadaşlar joy model aracımız için uyumlu android multimedya cihazı var mı tavsiye edebileceğiniz? Teşekkür ederim.

hepinize tesekkür ederim ...bu iş bana göre deyil en iyisi bilen birine kurdurmak saolun

Geri