Ekran Kartı Hakkında....

Baki Cali

,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Hayırlı forumlar arkadaşlar

bilgisayarımı power i bozuk olduğu için bilgisayarcıya bırakmıştım dün bugünde aldım ve ekran kartınında gittiğini söyledi zaten düşüktü 2009 dan beri kullanınca çöp olması 256 mb ekran kartı için doğal bir şey şimdi asıl soruma geçelim internette okuduğum yorumlara göre gb ekran kartında pek bir işe yaramaz diyenler var aralarındaki fiyat farklarına bakabilirsiniz diyorlarki gerçektende öyle. ben 500 mb yüksek bitli birşey mi almalıyım yoksa 1 gb 128 bit bir tane gördüm veya sizin önerileriniz nelerdir bütçemi fazla aşmak istemiyorum çünkü pc nin tamirine 80 lira verdim bugün sadece power değildi power + harddiskim yanmış monitördede arıza var çalışıyo ısınınca kapanıyor onada bir çözüm bulacağız tamiri oluyorsa ki inşallah oluyordur 250 den aşağı monitor yok bu konudan dolayı bütçemi aşmak istemiyorum yoksa 1 gb 64 bitte var aralarında 20 lira fark var bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa yorumunu bekliyorum :) :)

http://www.bimeks.com.tr/urun/123218/asus-hd6570-gddr3-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti-.aspx

http://www.gold.com.tr/asus-en210-1gb-ddr3-64-bit-silent-hdmi-ob-dvi-ekran-karti_u

Bence Net Üzerinden veya Bimeks Gold Yerine Bilgisayari Tamire Verdiğin Adama Söyle Parçaçisindan Sana Ucuz Yollu İşine Yaricak Bişiy Ayarlasin ?

İkiside senin işini fazlasıyla görür . ama benim tavsiyem o bilgisayarı elden çıkarıp laptop almandır. anlattıklarından sonra masrafı bitmiyecek gibi :) inşallah sorunsuz hallolur

onlar yaramaz sana pişman olursun eger oyun oynuyorsan :) benim kullanmadıgım bi ekran kartım var çok temiz ati marka 1 gb 256 bit tam bir oyun canavarı sahibindene koydum ilanı düşünürsen sana veriyim yabancıya gitmesin çok temiz kart çünki

#ByTyFn

sordum kazık bir fiyat çekti 160 tl dedi seni hiç yormaz felan dedi 1 gb imiş 2.eldi oda 0 larının fiyatı linkte verdiğim fiyat gibi görüyosun :) :)

#GhettoParty

yok yok bunlar son masrafı :D haklısın fakat ileriye doğru alacağım iş laptop bunları yaparsam beni götürür daha şu monitör olsun yeter ekran kartı olmasa bile olur deermişim =P monitör fazla masraf çıkarmassa alıcam bunlardan birini veya özkan arkadaşınkini de düşünebilirim :)

#ozkan2614

oyunla vs. işim yok fazla ya bilgisayara renk gelsin biraz :D fazla oyun oynamıyorum ekran kartı olursa azcık birazcık oynayabilirim :)) ama dediğim gibi çok oyun oynayan özellikle gta IV gibi yüksek oyunlar da oynamam yani senin ekran kartı ne kadar düşüneceğim onu da temiz diyorsun :) monitör önceki plan şimdi inşallah tamiri olur

Istanbulun neresınde oturuyorsun.ben de eskı pc var catıda duruyor hdd harıc kasayı verebılırım.para istemıyorum.

Eğer işlemcin ve ramların iyi ise Alacaksan Nvidia veya Ati marka al en az 1 gb olsun ;)

Ben olsam o kasaya para harcamam... Güç Kaynağınıda iade et .
Daha iyi bir bilgisayar toplayın bence. Ne yapsanız iyi hale gelmez.

#ufukaslan

bende de vardı çookk önceden kullandığım kasa geçen arkadaşa verdim hiç bir parçası uymadı malesef sana herkesin bildiği yerden tarif vereyim otogara yakınım esenlerdeki

#RedFoX
kötü değil ben de 1 gb felan düşünüyorum 128 bit olanlardan veya özkan arkadaşımınkide var aklımda :)

#
Kadir Salim

Pırıl pırıl duruyor ya çöpe atmak istemiyorum yüzden yoksa aklımdan geçmedi değil :)

#ufukaslan

bende de vardı çookk önceden kullandığım kasa geçen arkadaşa verdim hiç bir parçası uymadı malesef sana herkesin bildiği yerden tarif vereyim otogara yakınım esenlerdeki

#RedFoX
kötü değil ben de 1 gb felan düşünüyorum 128 bit olanlardan veya özkan arkadaşımınkide var aklımda :)

#
Kadir Salim

Pırıl pırıl duruyor ya çöpe atmak istemiyorum yüzden yoksa aklımdan geçmedi değil :)

Ben de var 2003 model kasa çatıda duruyor uyar mı bilmiyorum
Mesafe uzak ben tuzlada oturuyorum

Geri