Eibach spor yay YARDIM..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hemre61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hemre61

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İyi günler. Clio 4 1.5 dci aracıma uygun eibach yay bulup taktım. Çoğu anlamda memnunum. Fakat bazı zamanlarda yaylardan gıcırtı geliyor sanki yatak yaylarında ki gıcırtı gibi.Bu sorunu yaşayan kişiler varmış. Eibach yay taktırıp böyle sorunla karşılan oldu mu ? Nasıl çözebilirim ?

yaşadığınız ses yüksek ihtimal viraj denge takozlarından geliyor bu zaten normal yaylarla bile anlatığınız sesi yapıyorken helezonlarla artmış size daha belirgin gelmiş olabilir,aracı garanti kapsamında servise bırakıp viraj denge takozlarında ses geliyor derseniz yağlar sesi keserler deneyin derim.

anladım da spor yay takınca garanti kapsamında kalıyor mu ön takım ? garantiden çıkar diye düşünüyorum

anladım da spor yay takınca garanti kapsamında kalıyor mu ön takım ? garantiden çıkar diye düşünüyorum

servisten servise fark var, Doğus grubu olsa araç vw vag olsa küllük içersinde adamlar kartvizit görse kullanım amacının dışında deyip aracı garanti dışı diyor :)

benim araçta 17 jant,bir üst 50 ölçü yanak, pressli yay, arkada 25cm sub, koltul altlarında çift anfi , kolum kadar kalın aküye giden güç kablosu, yazılım var ve 3 aracım oldu 3ündede benzer mantıkta sürdüm daha 1 kere bile sorun yaşamadım.

genelde renault servisleri ters gitmezsen ve direk servis müdürüyşe muhatap olup açık olur samimi olursan baya baya yardımsever, millet kesip duruyor ama ben oldukça memnnum.

şimdi vw grubu araçlarının servis hizmetiyle renault servis hizmetini karşılaştırmak doğru olmaz :) Hizmet farkı ve kalite olarak vw daha üstün ama çok resmi oluyor. randevusuz girip çıkmak kolay değil renault gibi :D benim aracımda da yazılım vardı şimdi spor yay yaptırdım biraz daha yol tutsun diye ama ses gelmesi sıkıyor canımı. Cumartesi uğrayacağım servise bakalım ne olacak

Geri