selamun aleykum arkadaslar reno clio 2 1.6 16v dynamıque aracımdan bundan 1 ay once su eksiltiyordu su hortumlarına baktık bıtanesın yırtılmıs oldugunu gorduk ve değiştirdik antifirz eklerkende bı ılac varmıs adını hatırlamıyorum ama bıde ondan koydu tamirci aracım su eksiltmeyi flan kestı bugun aracımı calıstırdım işe gelmek için biraz sıkıstırdım dikiz aynasından baktım aracın egzozundan beyaz duman cıkıyor 5 bın devırde flan gelıyor bu duman kırmızı ısıga durdum fanın calısmasını duydum cok guclu hızlı donuyordu bayabı ses geldı fandan hararettde bı asagı bı yukarı yaptı sonra sabıt noktasına geldı stop ettım fan durana kadar bekledım yaklasık 30 dakıka durduktan sonra su bıdonun kapağını actım acaba havamı yaptı dıye bıraz hava cıktı sonra tekrar calıstırdım contadan suphelendım tekrardan bı sıkıstırdım tekleme gaz kesme cekısden dusme flan olmadı aracımın oksıjen sensoru bozuk acaba o duman ondan mı gelıyor tecrubelı arkadaslar varmı basında daha once gelmıs olan yardımcı olabılırmısınız ? hımm