Ege'yi gezdimm resimlerle sizde gezin arkadaşlarr sizin için çekildi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre3444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emre3444

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle hepinize hayırlı aksamlar ege tatiline cıktım arkadaslar bu tatilde istanbul bursa balıkesir ayvalık balıkesir altınoluk edremit akcay sonraki günlerde izmir ve izmir çeşmeye gidildi takribi olarak 1500 km yol yapıldı ve yakıt ortalamam gerçekten muthişti 4.5 litreydi ve resimledim cogu yeri sizinle paylasmak istedim

ElWJl9.jpg
[/URL][/IMG]
jJrnJG.jpg
[/URL][/IMG]
27WZ70.jpg
[/URL][/IMG]
oQq7Qo.jpg
[/URL][/IMG]
lYP1Yl.jpg
[/URL][/IMG]
Vp8Ypq.jpg
[/URL][/IMG]
vzA4zO.jpg
[/URL][/IMG]

Ayaklarınıza sağlık:eyv

A28Jav.jpg
[/URL][/IMG]
0VWDdZ.jpg
[/URL][/IMG]
4mWl4A.jpg
[/URL][/IMG]
JL821J.jpg
[/URL][/IMG]
O28Mg4.jpg
[/URL][/IMG]
zRO4X7.jpg
[/URL][/IMG]
GnWzVr.jpg
[/URL][/IMG]
ydJ4Qk.jpg
[/URL][/IMG]
6RpnO0.jpg
[/URL][/IMG]
W28Y5m.jpg
[/URL][/IMG]
38Wo00.jpg
[/URL][/IMG]
p4MP1r.jpg
[/URL][/IMG]
kr7voq.jpg
[/URL][/IMG]
NV8EPa.jpg
[/URL][/IMG]
aq8EW4.jpg
[/URL][/IMG]
YP8bX2.jpg
[/URL][/IMG]

Ayaklarına sağlık kardeşim. Bir daha ki sefere aracın dışından seninde içinde olduğun fotoları bekliyoruz :eyv

rLXEYV.jpg
[/URL][/IMG]
7mWA2P.jpg
[/URL][/IMG]

Ayaklarına ve emeklerine sağlık kardeşim...:eyv

Sağolun abilerim uzun yola çıkınca arabamı seviyorum tekrardan cünkü gerçekten yakıt acısından harika bundan iyisi oldugunu düşünemiyorum genelde 120-130 arası hızlarda gezdim ve bikez hız denemsi yaptım 190 ı gördüm 1600 km yakın yol yaptım ortalamam 4.5 litreydi

Emeğine sağlık Emre , gerçekten bizim dci motorlar yakıt konusunda çok iyi , her ay mersinden bursaya gidip geri dönüyorum her seferinde şaşırıyorum.birazda efendi kullansam 4 litrenin altına düşecek gibi .. biz zamanında yakıta çok büyük paralar vermişiz , her seferinde dahada iyi anlıyorum bunu.

Emeğine sağlık Emre , gerçekten bizim dci motorlar yakıt konusunda çok iyi , her ay mersinden bursaya gidip geri dönüyorum her seferinde şaşırıyorum.birazda efendi kullansam 4 litrenin altına düşecek gibi .. biz zamanında yakıta çok büyük paralar vermişiz , her seferinde dahada iyi anlıyorum bunu.

Yakıt konusunda gerçekten şaşırtıcı oranlar ben bu 4.5 litre ortalamayı gerçekten agresif kullandım örnek bursadan ayvalık 300km ye yakın 2 bucuk saatte gittim 130 -140 hızlarında kullandım vs derken cok yavas kullandım denilmez yani ama km başına 20 kuruş cok iyi bi yakıt resmen kokluyor.. 100 km de 4.5 litre şaka gibi bi insandan pay biçersek 100 km yol gitse koşarak 4.5 litre değil 15 litre su içer :))))

Ayaklarına sağlık 10 numara tatil olmuş :eyv

Geri