EDC titreme

serkantuncay

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İyi pazarlar aracımı kalkarken titreme yaparak kalkıyor. 2 gündür. Acaba nedendir. Çok moralimi bozdu açıkcası aracı kullanmıyorum 2 gündür. Yardımlarınız için teşekkürler.

İyi pazarlar aracımı kalkarken titreme yaparak kalkıyor. 2 gündür. Acaba nedendir. Çok moralimi bozdu açıkcası aracı kullanmıyorum 2 gündür. Yardımlarınız için teşekkürler.

Aracın garantisi varsa kafanıza takılacak bir durum değil. Yetkili servise götürün ya yazılım ile düzeltir ya da baskı balatayi değiştirir. Bu edc sorunu maalesef kronik. Eger aracınızın garantisi yok ise ve yetkili servis bakımlıysa işçilik hariç parçanın %80 ine kadar olan kısmı Renault karşılıyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Garantim yok. 80bin bakımınıda dışarda yaptırdım. Diğerleri servis bakımlı. Sorun çıkarır mı bu titreme acaba.

Garantim yok. 80bin bakımınıda dışarda yaptırdım. Diğerleri servis bakımlı. Sorun çıkarır mı bu titreme acaba.

Ben o titremeyle 5.000 km kullandım aracı sorun olmadı şirket aracı olduğundan o şekilde teslim ettim sonrasında ne oldu bilemiyorum ama siz yine de servisle bi görüşün bakımı dışarıda yaptırdım demeyin de gerçi km gecmisse anlayacaklardır Bilgi almaya çalışın servisten. Uygun bi üslupla anlatın sorunu bir servis olmazsa başka yetkili servislere bakın her birinin yaklaşımı farklı olabiliyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamam teşekkürler

Geri