Geçen hafta araça renault özel serviste şanzıman yagını kontrol ettirdim gelmişken şanzımana bir kavrama tanıtımı yaptirim dedim.150 tl ye kavrama tanıdımı yaptırdım ikinci baskı balata birinci baskı balatan daha fazla aşınmış gözüktü bilgisayarda normalde tam tersi olması lazımmış bende araç genelde hep uzun yolda kullanıldı ona yordum kendimce.Kavrama 5-8 dk felan sürdü ondan sonra ustayla 5-6 km yol testine cıktık kalkışta ve bazen duruşta hafif bir titreme yapıyordu ona cok az ama cok az bir etki etti ustaya söyledigimde durmaya yakın veya hareket halindeyken normal dedi asıl aynı titreme hareket halinde olursa sıkıntı dedi.Hareket halinde cok şükür bir problem yok.Kavrama sonra araça cok atikleşti gaza sonuna kadar asılınca ok gibi yerinden kendini atıyor kavrama tanıtımı burda cok işe yaradı 110 beygir bir araç degilde sanki bir nebze daha iyi bir araç gibi hisettiriyor şuan için.Merak eden arkadaşkar için yakıta bir etkisi olmadı.Merak ettiginiz sormak istediginiz sorularu sarabilirsiniz izlenimlerinizi baylaşırım sizinle.