Edc baskı balata degişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pupilla79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pupilla79

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracın giderinde sıkıntı yok araç bilgisayara baglandı "debriyaj kayma noktası 1 9.9 mm"
"Debriyaj kayma noktası 2 8.2mm". Bu kriterlere göre araç baslı balata degişimi gerekiyor 5 bin para istedi. Sorum şudurki bu kriterlerden böye bir sonuç çıkarabilirmiyiz.?

Gidişinde geçişlerde sorun yoksa neden değişim isteniyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aracin km si kac? Birde gittigi yere kadar binin cebinizden cikacak olan 100tl cekici parasi ki kaskonuz varsa oda cikmaz.

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arac marka model km nedir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aracınızın markası,yılı ,şuan ki km ve modeli nedir ?

Aracınızın markası,yılı ,şuan ki km ve modeli nedir ?

2012 model grand scenic. Arac su an 77000 de. İlk sahibi istanbulda 45000 km ikinci araba olarak uzunyolda kullandıgını söyledi, ben ise 77000 kmye kadar şanlıurfada kullandım (sıkışık trafik yok). Hem sanayi hemde servisteli usta degişecek deyince şüphelendim. Ama bekliyecegim bulgu vermesini. Ögremek istedigim bu rakamlarda sıkıntı varmı acaba?

Aracin km si kac? Birde gittigi yere kadar binin cebinizden cikacak olan 100tl cekici parasi ki kaskonuz varsa oda cikmaz.

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2012 model grand scenic. Arac su an 77000 de. İlk sahibi istanbulda 45000 km ikinci araba olarak uzunyolda kullandıgını söyledi, ben ise 77000 kmye kadar şanlıurfada kullandım (sıkışık trafik yok). Hem sanayi hemde servisteli usta degişecek deyince şüphelendim. Ama bekliyecegim bulgu vermesini. Ögremek istedigim bu rakamlarda sıkıntı varmı acaba?

Yetkili servisten aldigim bilgidir arkadasim. Soyle ki bende de 2014 edc var ve bana soylenen normal kullanimda ilk baski 80.000 ikinci baskida 80.000 km yapiyor. Yani toplamda 160.000 km de veya kullanima gore 200.000 km degisenler var ama altini ciziyorum yine normal kullanim kosullarinda minimum 160.000 km civari degisir diyor yetkili servis. Ve edc baski balatanin servis fiyati degisim ve iscilik dahil 4.500 arti kdv.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

iMessage : tanseler@me.com

Geri