Ecufast Yazılımı Attırmak ?

salvador03

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Malumunuz 1.2 joylar ölü gibi 0dan 100e gelene kadar illallah ettiriyor bayılıyor zaten araba sollamak imkansız gibi. Nedir bu ecufast ? Youtube da birkaç video izledim arabanın beygirini yükseltiyor felan diye böyle birşey mümkünmü clio 4 1,2 joy benzinli aracım.

Malumunuz 1.2 joylar ölü gibi 0dan 100e gelene kadar illallah ettiriyor bayılıyor zaten araba sollamak imkansız gibi. Nedir bu ecufast ? Youtube da birkaç video izledim arabanın beygirini yükseltiyor felan diye böyle birşey mümkünmü clio 4 1,2 joy benzinli aracım.

Benzinli arabalarda %10 artiriyor sanirim beygiri

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1.2 atmosferikmi araç Turbomu ? atmosferik araçlarda yazılım çok fazla kazanım vermiyor malesef Turbolu araçlarda verdiğiniz para karşılığında aldığınız güç çok daha fazla atmosferik motor ise attığınız taş ürkütmez açıkçası
Açık veya kutu içi hava filtresi , egzoz sistemi ile oynanabilir arabanın ciğerli gitmesi için en azından tatmin eder

Parana yazık
Turbolu araçlar da verim hissedilir derecede artıyor Atmosferik de devir çevir daha iyi boşuna 750 lira vermiş olursunuz fiyat sembolik [emoji4]

Peki yakıtı ne derecede etkiliyor ?

Ben Capturda yazılım kullanıyorum. 1.5 dci edc.90 hp 220 tork. Yazılım ile 117hp ve 270 tork. Aracın kalkışı hızlanması baya atikleşti. Yalnız yazılım atılırken şunda belirttiler. Sakin kullanımda yakıt 1 LT düşer ama sakin kullanılması 1Lt veya üzeri artar. Aracı agresif kullanmamakla beraber boş ve müsait yolda o atikliği her zaman kullanıyorum. Bu sebeple yakıt ta düşüşü göremedim henüz [emoji4][emoji4][emoji4].

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Capturda yazılım kullanıyorum. 1.5 dci edc.90 hp 220 tork. Yazılım ile 117hp ve 270 tork. Aracın kalkışı hızlanması baya atikleşti. Yalnız yazılım atılırken şunda belirttiler. Sakin kullanımda yakıt 1 LT düşer ama sakin kullanılması 1Lt veya üzeri artar. Aracı agresif kullanmamakla beraber boş ve müsait yolda o atikliği her zaman kullanıyorum. Bu sebeple yakıt ta düşüşü göremedim henüz [emoji4][emoji4][emoji4].

Değerleri dyno da ölçtünüz mü? Yapanların söylediği mi?
Fark yok derken daha az yakıyor sma arada basıyorsunuz? Uzun yolda bişey fark etti mi?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cihaz ile test yapmadık. Ama yazılım sonrası ekran değerleri birebir uymuyor. Onuda püskürtmeden dolayı sapma oluyor dedi arkadaş . Bunun için servise gitmiştim . Yanlışlıkla Ecu dahil komple yazılımı güncellediler ve araç eski haline döndü. O kadar işlemişki 90 90hp bile kağnı gibi geldi.

Uzun yolda 4.1 di sanırım yada 4.3 .İstanbul - Ordu arasında .Yanlız dönüşte Gerededen sonra 160-170 km nin altına inmedim.

Merhaba yazilimin edc şanzıman a zarari varmi onun bilgisini aldınız mi [emoji780]

Merhaba yazilimin edc şanzıman a zarari varmi onun bilgisini aldınız mi [emoji780]

Tork sanzimanin kaldirabilecegi ust limitte sinirlaniyor bildigim kadari ile yasilim atilirken.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri