Düzce'den saygı & sevgiler :)

thedoctor81

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
selamn aleyküm abilerim,kardeşlerim. Adım ALPEREN Uzun zamandır kendimi tanıtmak istiyodum kısmet bu günmüş :) aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum. 2011 model fluencemiz war . Güzel fikirler geliyo insanın aklına bu formda inşallah hep güzel wakit geçiririz :)

Son düzenleme:
aramıza hoş geldiniz :) keyifli forumlar dilerim. isminizi rica edebilirmiyim hitap amaçlı :eyv

aramıza hoş geldiniz :) keyifli forumlar dilerim. isminizi rica edebilirmiyim hitap amaçlı :eyv

Hoş buldum. Heyecandan olsa gerek isim yazmayı unutmuşum :) msajı düzelttim. Şuan formu çözmeye çalışıyorum hala :)

Hoş buldum. Heyecandan olsa gerek isim yazmayı unutmuşum :) msajı düzelttim. Şuan formu çözmeye çalışıyorum hala :)

öğrenirsiniz Alperen Bey bu kadar sıkıntı yapmayın :o bizlerde bilmiyorduk ilk başladığımızda daha resim nasıl onu bilmiyordum hehe üye olduktan 2 3 ay sonra anca resim atabildim :D gerçi şuan fazlasıyla bunlar için konular var takıldığınız yerde de sorabilirsiniz amacımız sizlere iyi bir hizmet vermek ;)

Aramiza Hoşgeldiniz , Keyifli Vakit Geçirmeniz Dileğiyle :eyv :eyv

hoşbuldum bytyfn :)

hoşgeldiniz keyifli forumlar :eyv

Aramıza hoş geldiniz Keyifli forumlar:eyv

Aramıza hoş geldiniz Alperen bey, düzceli misiniz ? Bende düzceliyim ama iş nedeniyle İstanbuldayım.. keyifli forumlar :)

Hoşgeldiniz alperen bey
ben de düzcedenim:eyv

Geri