Düşük hasarlı sel su hasarı hakkında bilgi

mcmarquez

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba saygı değer abilerim, kardeşlerim bi fluence alıcaktımda otomatik hasar kaydında 2015 yılına ait sel su hasarı cıkıyor 4.700tl lik bu sorun teşkil edermi nelere dikkat etmeliyim bi yandanda diyorum üstünden 5 yıl geçmiş tramer sorgusunda sağında erp de yazmıyo bakamıyorum ne değişti diye ve ayrıyettten şunu sormak istiyorum diğer kazaları hep bin tl 600 tl filan ama sağ kapısı değişmiş bu sel su hasarı içinde değiştirilme ihtimali varmıdır. İyi forumlar

merhaba saygı değer abilerim, kardeşlerim bi fluence alıcaktımda otomatik hasar kaydında 2015 yılına ait sel su hasarı cıkıyor 4.700tl lik bu sorun teşkil edermi nelere dikkat etmeliyim bi yandanda diyorum üstünden 5 yıl geçmiş tramer sorgusunda sağında erp de yazmıyo bakamıyorum ne değişti diye ve ayrıyettten şunu sormak istiyorum diğer kazaları hep bin tl 600 tl filan ama sağ kapısı değişmiş bu sel su hasarı içinde değiştirilme ihtimali varmıdır. İyi forumlar

Ne olursa olaun sel hasarli aractan uzak durun. Özellikle elektroniklere bir kere su temas ettiyse bu bolgelerde oksitlenme kaçınılmaz olacak ve peyder peyi muhakkak maliyetli arızalar olarak size donusu olacaktır.

iMessage: tanseler@me.com
Twitter: @tanseler
instagram: @er.tansel

“Hızlı yanıt alabilmek için alıntı yaparak cevaplayınız”

Nasıl tavanı boyalı , şasesi veya direkleri işlemli araba tercih edilmez veya çok makul fiyatlara alınır satılır, sel hasarlı araçlarda öyledir. Fiyatı piyasasının altındaysa, her an arıza çıkarma riskini göz önünde bulundurarak alabilirsin ancak satarkende o hasar kaydı karşına çıkacak bunuda unutma.
Ben olsam almam, hatta piyasasının üstünde fiyata hatasız boyasız araba almayı tercih ederim. Bunun sebebi ise çok büyük gözükmeyen 3-5 bin TL tutarlı 1 boya 1-2 değişenli kazalarda bile aracın gidişinin bozulmasına şahit olduğum için.

Sel su hasarı genelde elektronik sistemlerden kaynaklanıyor. Ayak altında döşeme altında elektrik tesisatı hatta bazı modellerde araç beyni bile olabiliyor hasar bunlarda oluşuyor.

Sel su hasarı genelde elektronik sistemlerden kaynaklanıyor. Ayak altında döşeme altında elektrik tesisatı hatta bazı modellerde araç beyni bile olabiliyor hasar bunlarda oluşuyor.
Ne dersiniz 2015 yılına ait 4.5lira kaydı var önemlimidir

Ne dersiniz 2015 yılına ait 4.5lira kaydı var önemlimidir

önemlidir tabi ama her araba alınır sonuçta önemli olan piyasanın ne kadar altına aldığınız 2015 yılında nelerin değiştiği ve ne gibi işlemler yapıldı bunları öğrendiyseniz piyasanın ne kadar daha uyguna aldığınıza göre karar vermeniz lazım o arabanın her zaman elektrik aksamıyla ilgili problem çıkartma ihtimali var ayrıca paslanma ve oksitlenmeye başlayan yerleride vardır muhtemelen bunlarada baktırmanız lazım kendi adıma konuşacak olursam piyasanın 15-20 bin tl altındaysa alırım ancak oda çok iyi bir şekilde baktırdıktan sonra ayrıca 4.5 liralık onarım nerede yapıldı bunuda araştırın özel servis ise yüksek ihtimalle geçiştirmelik bir onarım olabilir çok komik şekillerde onarım yapılan araçlara şahit oldum bunlarla uğraşamam derseniz başka araçlara bakmanızı tavsiye ederim

Geri