Dün gece arabaya çarpıp kaçmışlar..

batuhan_3000

Batuhan KARALAR,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar dün talihsiz bir olay yaşadık. Sabah araba için parça aramaya gidecektik. Gece arkamıza park etmiş bir arabanın vurduğunu fark ettik. Allahtan çok önemli bir durum yok, sol sis reflektörü kırılmış sadece ve reflektörün olduğu siyah plastikte sürtmeden dolayı bir renk atması gibi birşey var.
Neyse apartmanımızın altındaki işyerinin kamerasına baktık, çarpan araç 106 GTI. Arabanın tamponunun bizim arabaya vurmasıyla düşmesi bir olmuş. Zaten araba apaçi arabası gibi birşey çocuk da arabayı geri alıp hasara bakıp tamponu bagaja atmış ve o panikle devam etmiş.

Neyse çocuğun babası akşam bizim arabayı görmüş telefon açmış babama. Babam da vurup kaçmadan önce düşünseydi bende de hasar var ama yaptırdım falan demiş. Bu sabah adamla görüştük arabada bayağı hasar olmuş radyatöre kadar girmiş nerdeyse neyse babam anlayışlı davrandı da tutanak doldurduk doldururken tramerde maddi hasar görünmesin diye bizim arabada hasar olmadığını beyan ettik. Artık bu olaya Kangoo'nun sağlamlığı mı diyelim, 106'nın basıklığı yüzüden mi olmuş diyelim ama Allah beterinde korumuş. :masallah değmesin..

Geçmiş olsun kardeşim

Geçmiş olsun Kardeşim

Araca vurup kaçan o zibidinin yüzünü görürsen yazıklar olsun de Öyle artisce araç sürmeye benzemez bu iş biraz Delikanlı olsaydın Kaçıp gitmezdin şeklinde ifade edeceksin lakin anlarmı anlamaz neyse artık Bunada şükürr...

Sağol üstadım. Valla kameradan gördüğümüz kadarıyla karşı tarafın sadece tamponu düşmüştü ama adam arabayı gösterdiğinde olay çok farklıydı. Babam tek tampon olsa umursamazdı ama diğer arabada epey bir hasar var. Acemi çocuk zaten gelemedi ama babasına da söylememiş. Adam kendisi görmüş durumu izah etti biz de Kangoo'da hasar olmadığı için fazla diretmedik.

Kangooda 40 liralık hasar varken 106'da 1300 liralık hasar var. Demek ki araba çarpma esnasında alta doğru girmiş yaylanma esnasında da epey bir zarar yapmış.

Geçmiş olsun kardeşim

Sağol hocam.

geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. çocuğun babası aramış yine. çocukta heyecanlanmıştır bence.

geçmiş olsun kardeşim ALLAH daha büyüklerini yaşatmasın suçlarını kabul etmeleri iyi olmuş bize de vurup kaçtılar malesef bulamadım :( 2 yerden kamera kaydı aldık ama yok plaka okunmuyo arka kapı hala ezik duruyo :( ne zaman araca binsem gözüme batıyor tekrardan geçmiş olsun

Geçmiş olsun, benim de arabama çarpıp kaçtılar plakadan bulduk trafik sigortasindan aldık bedeli. Yetkili serviste yapıldı araba. Kaçmak ayıp ya.

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geçmiş Olsun , ALLAH Daha Beterinden Korusun :eyv :eyv

Geçmiş olsun kardeşim,buradan herkese söylüyorum "Kangoo'nun arkasından uzak durun,kazayla ufaktan dokunsanız bile büyük hasar alırsınız,arkası çok sağlam."

Geçmiş olsun kardeşim. Bu gibi durumlarda herkes aynı dualarda bulunur. Bizimde elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Allah beterinden saklasın.

Geçmiş olsun kardeşim,buradan herkese söylüyorum "Kangoo'nun arkasından uzak durun,kazayla ufaktan dokunsanız bile büyük hasar alırsınız,arkası çok sağlam."

Hakikaten öyle ustam. Dediğin gibi oldu aynen, herhalde devirli kalkıp hafiften vurmuş ama o ivmelenmeyle hasar büyük olmuş. Çocuk tamponu almış bagaja koymuş ama arabanın radyatöründe çatlak var gerisini siz getirin :) Babası sabahına zar zor sanayiye bırakmış araba öyle yatıyor götürdükleri usta tahmini olarak 1300 lira hasar olduğunu söyledi bizim arabayı da orada hallettik 40 lira aldı :) Bu da Kangoo'nun farkı :)

Geri