Double teyp ve kronik kapi kollari

sercanklc91

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkese merhabalar. 2 tane sorum var. Yaptiranlar yada tecrübeli olanlar bilgi verirse çok sevinirim.
öncelikle double teyp taktirmak istiyorum. Hangisi iyi olur kaç inch olmasi gerekir acaba siğarmi dişa taşarmi ekran ?
2.sorum ise kronik olan kapi kollari iç aksamlari kaplatan oldu mu hangi malzeme iyi olur kaplattirmak mi boya yaptirmak mi iyi olur. Cevap bekliyorum bilgili tecrübeli arkadaşlardan şimdiden teşekkür ederim herkese..

kardeşim kapı gergisi değişimi ortalama 110-120 tl civarına mal oluyor. sorunun sadece iç aksamda ki kapı kolları ise söküp kaynar suya batırma bekledikten sonra da cillop gibi çıkma gibi güzel bi yöntem var onu önerebilirim :) teyp hakkında bilgim yok maalesef :/

tayfun abi konuyu görünce yardımcı olur

Benimde kapı kollarında soyulma başıma geldi maisle görüştüm şikayetvar.com yazdım vs birkaç ortamda yazdım bana tekrar dönüş yaptılar ve garantiden ücretsiz bir şekilde değişim yaptırdım. aracımın garantisi biteli 5-6 ay oluyordu bu işlemi yaptırırken ve 1.5 sene oldu hiç soyulma olmadı

ben karbon kaplama yaptım oldukça güzel oldu

merhaba;
arkadaşım ben roadstar rd-9110n taktırdım 1 ay önce gayet güzel bi teyp ayrıyeten 2400w anfi ve 1000 jbl bass taktırdım. benim taktırdığım 6.2 inch lik bi teyp cok az küçük geldiği için çerçevede taktırdım gayet güzel oturdu 6.5" de taktırabilirsin büyük gelmez kesinlikle karar senin

ilgilenen herkese çok teşekkür ederim teyp işi tamam çözdüm onu :) kapı kolları ve malzemeleri boyattırdık mı süper olcak

teyp işini nasıl çözdün kardeşim ?
Kolonların orjinal mi ? Yoksa değiştirdin mi

orjinal kolonlar aldım. harward in dash teyp aldım alt kısmıda eşya gözü taktım çok güzel oldu çok memnunum. şimdi sıra kapı kolları iç aksamları boyattırmakta kaldı. airbagciler yapıyormuş işi.bakalım kısmet.

üstadlarım ben aranıza yeni geldim. bende artık meganecıyım.. bende geniş ekran taktırmak istiyorum acaba ne marka almam gerek ve ne kadar masrafı vardır bilgi verirseniz çok sevinirim. :)

Geri