Double teyp taktırdım sonunda :)

onursmegancı

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
BUDA CAM KROMLARI VE RÜZGARLIKLAR TAKILMIŞ HALİ
attachment.php
NAVİX MARKA ARKADAŞLAR HOŞ Bİ CİHAZ BENİM HOŞUMA GİTTİ
attachment.php

Maşallah güzel araç ama ben doublenin megan 2 lerde çok altta kaldığından yanayım, orada kimseye bi faydası yok gibi geliyor bana.

Hayirli Olsun Güzel Olmuş Bende En Kisa Zamanda Hallediceğim Bu İşi :eyv :eyv

Hayırlı olsun kardeşim. İyi dinlemeler.

Hayırlı olsun güle güle kullan. Ancak ben double a megane 2 lerde karışıyım çünkü ekranı görme kısmı çok aşağıda olduğundan seyehat anında kazaya sebebiyet verebilir hemde o bölgeye yakışmadığını düşünüyorum. Onun yerine navigasyon ekran ve orijinal teyp mp3 DVD v.s okuyan cihazlardan alınıp takılması daha güzel sonuçlar vereceğini düşünüyorum.

Murat abiye katılmamak elde değil ekran biraz aşağıda kalmış yine de hayırlı olsun..

tapatalk ile birlikte yanlaya yanlayaaa gonderildi..

Maşallah güzel araç ama ben doublenin megan 2 lerde çok altta kaldığından yanayım, orada kimseye bi faydası yok gibi geliyor bana.
evet biraz altta kalıyo ama bunun sebebi vitesin uzun olduğunu düşünüyorum :) teşekkür ederim

Hayırlı olsun güle güle kullan. Ancak ben double a megane 2 lerde karışıyım çünkü ekranı görme kısmı çok aşağıda olduğundan seyehat anında kazaya sebebiyet verebilir hemde o bölgeye yakışmadığını düşünüyorum. Onun yerine navigasyon ekran ve orijinal teyp mp3 DVD v.s okuyan cihazlardan alınıp takılması daha güzel sonuçlar vereceğini düşünüyorum.
teşekkür ederim abi haklısın ama hoşuma gitti şimdilik :)

Geri