Dökme Karlık Maliyeti Ve Hakkında Bilgi?(LAGUNA LİP)

o6mkno6

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
ford_focus_aksesuarlari_focusonlip_5897.jpg

​Laguna lip orijinali zor bulunur 100-150 TL arasıdır .

2 seneden beri arıyorum bulamadım abi,en sonunda dökme karlık tavsiye ettiler.

Benim öğrendiklerime göre en ufak bi temasda kırıldığı biliyorum,biraz bilgilendirirseniz menmun olurum.

Gökhan Ben Ticari Taksime 2.el Olarak 1 Sene Önce 90 Liraya Zar Zor Çıkmacıdan Aldım Adam Tampon Üzerinden Söktü.Daha Sonra Kullandım Attım Tabi Orjinalini Sordum Getirten Bi Yere 260 Lira Dedi Dedim Herhalde Şaka Falan Harbidende O Kadar Pahalı Orjinal Sıfırı

kardeşim istersen elimde polyester laguna lip var. benım araca uymadı. sana 70 TL ye göndereyim..

orjnalı pahalı,2.eli de pahalı =)) fiberi dandik ufak sürtmedi cortluyo =)) çok iyi kovalayıp denk getırmen gerekıyo ucuza yada altarnatiflere yönelicen ;)

Cikmacilarda pek bulunmuyor varsada tampona takili halde var vermiyorlar 100-150 verdigim bu fiyat zaten 2. El temizi icindi :) ama sans eseri bazen degerini bilmeyen elemanlar 20-30 a satiyor :)

:D ben gittim 50 TL astra lip taktım. daha güzel oldu bence.. :D

Ankara'da OtoGarage Karlıkçı Halil bu işin dehasıdır,ona sordum R19 için laguna lip oluyomuş ve fiyatıda=90 TL Uygun mu ?

kardeşim istersen elimde polyester laguna lip var. benım araca uymadı. sana 70 TL ye göndereyim..

Resim gönderirmisin kadeşim bakıyım bi hoşuma giderse neden olmasın. :)

Geri