Dizel Focus 2. Yıl Bakım Gideri Pusulası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karacan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

karacan

Taylan AYDIN
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
bakım 1 hafta önce yapılmış. bakım gideri 441 tl. listede polen filitresini göremedim, 8 tl cam suyu tutmuş ve tdci focus3 3.8 lt yağ alıyor. paylaşımdaki maksat bilgilenme :)

uz7hs.jpg
[/URL][/IMG]

Cam Suyunu Yazmak Almanların Olmazsa Olmazı Zaten
VW Ye Göre İyi Fiyat
Poleni Neden Değişmediler Çok Merak Ettim
Nasılsa Kış Polene Ne Gerek Var Kafasında Mı Ford Da Acaba

Cam Suyunu Yazmak Almanların Olmazsa Olmazı Zaten
VW Ye Göre İyi Fiyat
Poleni Neden Değişmediler Çok Merak Ettim
Nasılsa Kış Polene Ne Gerek Var Kafasında Mı Ford Da Acaba

muhtemel değişmiştir ama eleman sisteme girmeyi unutmuş olabilir. polenle birlikte fiyat 500'e yaklaşır diyebiliriz.

muhtemel değişmiştir ama eleman sisteme girmeyi unutmuş olabilir. polenle birlikte fiyat 500'e yaklaşır diyebiliriz.

Faturada Yoksa Değişmemiştir Bazı Servisler Bunu Yapıyorlar Sonra Müşteride Bilincli Değilse Aynı Bakımı Falanca Yerde Şu Paraya Yaptırdım Diyor Malesef Kayıt Acılırken Ne Yazıldıysa Yedek Parcadan Onlar Alınıp Araca Konur Ve Lifte Alıp İşlemi Başlatır Mekaniker Arkadaşlar Tüm Firmalarda Böyledir Benim Gördüğüm

Faturada Yoksa Değişmemiştir Bazı Servisler Bunu Yapıyorlar Sonra Müşteride Bilincli Değilse Aynı Bakımı Falanca Yerde Şu Paraya Yaptırdım Diyor Malesef Kayıt Acılırken Ne Yazıldıysa Yedek Parcadan Onlar Alınıp Araca Konur Ve Lifte Alıp İşlemi Başlatır Mekaniker Arkadaşlar Tüm Firmalarda Böyledir Benim Gördüğüm

focusa polen içinde yaklaşık 500 diyelim. eksiksiz yapılan dizel golf, jetta 2. yıl bakımı ortalama ne tutar acaba?

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.Bir de Servis hangi ilde acaba ismini öğrenebilirmiyiz.

focusa polen içinde yaklaşık 500 diyelim. eksiksiz yapılan dizel golf, jetta 2. yıl bakımı ortalama ne tutar acaba?

2011 Yılında 700 E Yakındı 1.6 TDI DSG Jetta 30.000 Bakım Doğuş Haramidere

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.Bir de Servis hangi ilde acaba ismini öğrenebilirmiyiz.

araç benim yada tanıdığımın değil, nette tesadüfen gördüm. servis ve il bilgisini bilemiyeceğim

Geri