teybin soketini çok dipten kestiğim için, soketini geri bağlayamadım...
bağlasamda sağlam olmazdı...
ben de teybin soketinin pinlerini çıkarmaya karar verdim...
öncelikle kullanmadığım bir teybin soketlerini kırdım ve mekanizmasına baktım..
sonrasında ataçtan bi alet yaparak kullanmadığın teybin pinlerini çıkarmayı başardım...
ama araba teybinin soketi daha kaliteli olduğu için ataç işe yaramadı...
bende toplu iğne, küçük tornavida, küçük çivi,elektrik soket uçları ile denedim...olmadı..çıkmadı...
tam umudumu kaybetmişken....
sonrasında saç tokasının demiri daha sert olduğu için saç tokasından yapmaya karar verdim...en sonunda 1 saatlik uğraştan sonra pin çıkartıcı aletimi yapmayı başardım
aletin mmlik olarak ayarlanması lazım..yoksa çıkmıyor pinler..
aleti yaptıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geldi....
bonus dipnot: teybin kablolarının renkleri aynı...hangisinin hangisi olduğu öğrenmek isterseniz1 adet multimetreye ihtiyacınız var..
hoparlörleri bağladıktan sonra , mültimetreyi kablo kesiklik kontrolüne getirdiğinizde, bip sesini duyarsanız hoparlör kablolarını bulmuşsunuz demektir...
bağlasamda sağlam olmazdı...
ben de teybin soketinin pinlerini çıkarmaya karar verdim...
öncelikle kullanmadığım bir teybin soketlerini kırdım ve mekanizmasına baktım..
sonrasında ataçtan bi alet yaparak kullanmadığın teybin pinlerini çıkarmayı başardım...
ama araba teybinin soketi daha kaliteli olduğu için ataç işe yaramadı...
bende toplu iğne, küçük tornavida, küçük çivi,elektrik soket uçları ile denedim...olmadı..çıkmadı...
tam umudumu kaybetmişken....
sonrasında saç tokasının demiri daha sert olduğu için saç tokasından yapmaya karar verdim...en sonunda 1 saatlik uğraştan sonra pin çıkartıcı aletimi yapmayı başardım
aletin mmlik olarak ayarlanması lazım..yoksa çıkmıyor pinler..
aleti yaptıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geldi....
bonus dipnot: teybin kablolarının renkleri aynı...hangisinin hangisi olduğu öğrenmek isterseniz1 adet multimetreye ihtiyacınız var..
hoparlörleri bağladıktan sonra , mültimetreyi kablo kesiklik kontrolüne getirdiğinizde, bip sesini duyarsanız hoparlör kablolarını bulmuşsunuz demektir...
Moderatör tarafında düzenlendi: