öncelikle yatay seviye sensörü alıyoruz...50 tl...
daha sonrasında twingo rpmmeter...Mehmet Acar diye efendi bi abimiz yapıp satıyor..80 tl + kargo 7.5 : 87.5 tl...
neyse...ekranı, ışıkları falan torpido üstüne kendim montaj yaptım...
ışığı orta konsoldaki yere taktım...
gerisini yapamadım...
elektrikçiye gittim gerisini yapayım diye..
adam tabi sökmüyo su deposunu, ustaya git diyo...
adama dedim ki : sen yaparken , ben de ön tekeri söküp su deposunu çıkayım mı abi..
tamam çıkar dedi..
neyse kriko, bijon anahtarım vardı...tekeri söktüm, davlumbazları sökene kadar anam ağladı
bi ara yapmayım dedim de...azmettim
davlumbazların ikisini de sökmek lazım...davlumbazları söktükten sonra, üstteki vida ve alttaki vidasını sökünce su deposu düşüyor...(bu kısmı elektrikçi yaptı)
sonra depoya resimdeki gibi delik açıyoruz...delik yeri önemli..500-750 milimetre varken yanıyor...
kontrolünü de yaptık çalışıyor...ama resim kötü çıkmış belli olmuyo .)
rpmmeteri de resimdeki yere montajladım..
kötü oldu ama olsun...önemli olan işlevi
davlumbaz klipsleri alıp, davlumbazı, tekeri geri taktım, ama pilim bitti...yarın yaparım gerisini....
adam kabloları motora kadar bağladı, ufak işler kaldı...20 tl + kısa mavi lark verdim adama
rpm falan onlara gerek yok...onları yaptırmadım..tek kablo çekti yani motora...
devamı gelecek.........
yarın yaparım onları, belki akşam...
daha sonrasında twingo rpmmeter...Mehmet Acar diye efendi bi abimiz yapıp satıyor..80 tl + kargo 7.5 : 87.5 tl...
neyse...ekranı, ışıkları falan torpido üstüne kendim montaj yaptım...
ışığı orta konsoldaki yere taktım...
gerisini yapamadım...
elektrikçiye gittim gerisini yapayım diye..
adam tabi sökmüyo su deposunu, ustaya git diyo...
adama dedim ki : sen yaparken , ben de ön tekeri söküp su deposunu çıkayım mı abi..
tamam çıkar dedi..
neyse kriko, bijon anahtarım vardı...tekeri söktüm, davlumbazları sökene kadar anam ağladı
bi ara yapmayım dedim de...azmettim
davlumbazların ikisini de sökmek lazım...davlumbazları söktükten sonra, üstteki vida ve alttaki vidasını sökünce su deposu düşüyor...(bu kısmı elektrikçi yaptı)
sonra depoya resimdeki gibi delik açıyoruz...delik yeri önemli..500-750 milimetre varken yanıyor...
kontrolünü de yaptık çalışıyor...ama resim kötü çıkmış belli olmuyo .)
rpmmeteri de resimdeki yere montajladım..
kötü oldu ama olsun...önemli olan işlevi
davlumbaz klipsleri alıp, davlumbazı, tekeri geri taktım, ama pilim bitti...yarın yaparım gerisini....
adam kabloları motora kadar bağladı, ufak işler kaldı...20 tl + kısa mavi lark verdim adama
rpm falan onlara gerek yok...onları yaptırmadım..tek kablo çekti yani motora...
devamı gelecek.........
yarın yaparım onları, belki akşam...