benim aracımdada aynı demeyimde buna yakın bir problem vardı direksiyon tam ortada durmuyor bazen sağa bazen sola hafif yatık bir şekilde duruyordu örneğin keskin bir sağ virajdan sonra sağa yatık keskin bir sol virajdan sonra sola yatık şekilde park ederkende sağa çok yatıksa ve tam sağ çevirdiğimde sizin dediğiniz gibi kaldırıma değmiş gibi oluyordu yani fazladan bir tur atmış şeklinde gibi oluyordu ön takımı komple yenilediğim halde rot balans yapıldı ve sorun çözülmemişti başka bir rot balans servisine gittiğimde usta sorunu bulmuştu tekerleklerde rot milinin üstünde sağ sol olmak üzere iki adet sert lastikten yapılma bir silindir şeklinde iki parça var. sağ tekerdeki açıkta görülüyor ve bu parça fazla aşınmıyor diğeri motorun giriş kısmında ve sadece ucu görünüyor her usta bilmiyor alt beşiği sökmeden takabilen usta nadir bu görünmediği ve değişmediği için benim araçta resmen çürümüştü parça lastiksiz demirin üstünde gelip gidiyormuş anlaşılan. bu parçalar değişince sorun ortadan kalktı ve araç çok rahatladı bu tabi benim deneyimim sizin aracınızda durum farklı olabilir umarım sorunu çözersiniz( aracım 1.6 rte alize )