Direksiyondan ses geliyor..

batuhan_3000

Batuhan KARALAR,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bugün babamdan arabayı alabildim. Parktan çıkarken direksiyonu tam tur çevirdim. Tam çevirirken tok ve garip bir ses geldi. Babama sorduğumda direksiyonu tam çevirdiğimde bazen ses geliyor herhalde hidrolik yağı azalmıştır dedi. Eski kangooda bazen oluyordu ama bu sefer ses sadece çevirirken geldi direksiyonu düze döndürünce ses gelmedi. Sizce sorun neden kaynaklanıyor önemli birşey değilse bakımda gösterelim önemliyse atlamayalım..

Direksiyon işi şakaya gelmez kardeşim,servise göstermende fayda var...

Direksiyon işi şakaya gelmez kardeşim,servise göstermende fayda var...

En iyisi bir göstereyim, bakımı falan beklemeye gerek yok pazartesi bir baktıralım zaten bakıma bayağı var teşekkürler :eyv

bizim kangonun direksiyonundanda aynı şekilde ses geliyor bi türlü vakit bulup gidemiyorum.8-9 ay önce götürmüştüm amartisör üst tablaları garantiden değişmişti ve o gün uzun yola gitmişti geldiğinde denedim yine ses vardı.Yalnız direksiyonu tam sağ veya tam solda aracı kaldırırken takkkkk diye bi ses geliyo.öyle devam ediyoruz ama arada sırada yapıyo.
servise gittikten sonra sonucu paylaşırsanız iyi olur.

Direksiyonun elektrikli kardeşim yağ falan yok hidrolik değil, göstermekte fayda var Ustanın dediği gibi

bizim kangonun direksiyonundanda aynı şekilde ses geliyor bi türlü vakit bulup gidemiyorum.8-9 ay önce götürmüştüm amartisör üst tablaları garantiden değişmişti ve o gün uzun yola gitmişti geldiğinde denedim yine ses vardı.Yalnız direksiyonu tam sağ veya tam solda aracı kaldırırken takkkkk diye bi ses geliyo.öyle devam ediyoruz ama arada sırada yapıyo.
servise gittikten sonra sonucu paylaşırsanız iyi olur.

evet aynen öyle bir ses geliyor. servise götürelim bakalım ne olacak sonucu paylaşırım.

Direksiyon bu şakaya gelmez. Geçmiş olsun. Sonucu buraya yazarsınız seviniriz.:eyv

sargılardan da ses gelebilir geçmiş olsun

sargıdan değil bildiğimiz ön düzenden geliyor takkkkk demir sesi

anladım amortisör takozları da olabilir göstermeniz gerekiyor görmeden birşey söylemek sizi yanlış bilgi aksetmek istemem çok geçmiş olsun sonuca ulaşırsanız buradan yazarsanız seviniriz iyi forumlar:eyv

Geri