Merhaba arkadaşlar. 2021 model Clio 5 Joy paket aracımda direksiyondan çağrı sonlandırmayla ilgili bir problem yaşıyorum. Bluetooth üzerinden bir arama yaptığımda, eğer karşı taraf aramayı cevaplarsa, konuşma sonrası direksiyon üzerindeki arama sonlandırma tuşundan aramayı sonlandırabiliyorum. Ancak, eğer karşı taraf cevap vermezse, direksiyon üzerindeki tuşla aramayı sonlandıramıyorum. Yalnızca radyo üzerindeki OK tuşuna basarak sonlandırabiliyorum. Konu hakkında Renault servisiyle yaptığım görüşmede bir servis görevlisi aynı paket başka bir araç üzerinde deneme yaptığını, o araçta cevaplanmayan çağrıyı diresiyon üzerindeki tuşla sonlandırabildiğini söyleyerek aracı servise getirmemi istedi. Aracı geçen gün servise bıraktım ancak denemeyi yapan arkadaş izinde olduğundan başkası ilgilendi ve bana bu durumun tüm Clio 5 araçlarda standart olduğunu, bunun bir arıza olmadığını söyledi. İki farklı açıklama nedeniyle şüpheye düştüm ancak araca acil ihtiyacım olduğundan fazla uzatmadan gidip teslim almak zorunda kaldım. Aynı araca sahip arkadaşlar da böyle bir sorun yaşıyor mu bilgilendirebilirse sevinirim. Teşekkürler.