Direksiyon titremesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rn19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rn19

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaslar. 90 km den sonra direksiyon aşırı şekilde titriyor.rot balans ayarını 1 hafta önce yaptırdım.neden hala titriyor olabilir?

jant göbekten yamuk olabilir veya fren diskleri yamuk olabilir...

Kısa mesafeler ile sağ sol oluyorsa tekerleklerdendir. Aynı sorunu bende yaşadım.

sağa sola kayma olmuyor.120 de giderken bile olmuyor.ama 90 dan sonra direksiyonla beraber ön konsol da titriyor.bi ustaya sordum inadına balans ayarı diyor.1 haftada balans bozulur mu ? aks lardan yapar mı acaba?

sağa sola kayma olmuyor.120 de giderken bile olmuyor.ama 90 dan sonra direksiyonla beraber ön konsol da titriyor.bi ustaya sordum inadına balans ayarı diyor.1 haftada balans bozulur mu ? aks lardan yapar mı acaba?

Bende de öyle oluyordu sağ sola çekme demedim bende yalnız size sağ sola direksiyon titriyor eğer balans yaptırdıysanız yakın zaman içinde tekerlek telleri kırılmıştır. Yinede bir götürün baktırın. Net cevap alın.

KArdes Balans ayarı buyuk ihtimal ancak balanstan haric Lastik tellerindeki kırıLmalarda olabilir lastiklerin eski veya Eskimeye yuz tutmussa ondanda olabilir.

Ya lastiktendir yada balanstan.

Sana tavsiyem ön lastik jantı arkaya arka lastik jantı öne tak öyle dene.

ben deneme amaçlı dedim kardeşim zaten. yada yedek jantı tek tek önlerde denesin hangi jant veya lastikte sorun var bulur.

Geri