Dİreksİyon sİmİdİ

erlkrkmz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaşlar, bugün arabama deri direksiyon simidi almak için parçacıya gittim. verdiği fiyat karşısında ağzım açık kaldı. 760 tl fiyat verd... bana oldukça pahalı geldi. siz ne dersiniz, daha uygun fiyata bulabileceğim bir yer var mı?

Aracınız ne bilmiyorum ama internette bolca direksiyon simidi mevcut.Bende geçen ay servise gittim 1000 lira gibi bir fiyat verdiler.Dışarıda kaliteli bir kaplamaya 150 200 lira istiyorlar , ne kadar kaliteli olursa olsun orijinali gibi olmayacak;içimize sinmeyecek.Daha sonra tesadüfen bir parçacıda 200 liraya orijinal elinde kalmış cruise control tuşlarıda üzerinde olan parçayı buldum ve hemen getirttim. 2007 tarihli ama hiç sorunu yok.Elinde bir kaç tane daha olduğunu söylemişti.Taktıktan sonra sanki sıfır araca binmiş gibi oldum.Sürüş konforunu tamamen değiştirdi.Link aşağıda bakmanızı tavsiye ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...reksiyon-simidi-cruis-control-70190491/detay/

Aracinizin garantisi doldu sanirim. Eger dolduysa da megane 3 direksiyon simiti ve vites topuzu genelde soyulmalardan malzeme kalitesizliginden dolayi ureten firmayi degistirmisler ve garanti dolsada degistirilmesini talep edin. Benim aracamin yakin zamanda garantisi doldu fakat garanti kapsaminda degistirildi. Kronik bi sikinti bu megane 3 lerde.

babamın arkadaştada megane 3 sport tourer var vites topunuza streç sarmış eskimesin kirlenmesin diye hehe

ben deri kaplatmıştım. çok memnundum. ayrıca kaplattığım aracı satıp megane deri direksiyonunu kullanınca megane nin deri direksiyonunun ne kadar kötü olduğunu gördüm.bence kaplatın.

Bende geçen gün ıslak mendille fazla sildim sürtünmeden dolayı aşındı.
Deri kaplattırmayı düşünüyorum ama buralarda yer yok :D

öncelikle cevap yazanlara teşekkür ederim... :))
2012 model megan hb araç ben ikinci el aldım ama garantisi devam ediyor. direksiyonda hiç bir sorun yok aslında plastik olduğu için değişmek istiyorum. daha sağlam olacaksa kaplatmak en iyisi.
otospotparça ya baktım sıfır ve orijinal diyor. açıkçası güven konusunda şüphelerim olduğu için görmeden almak istemiyorum.

Aldığınız fiyat gayet normal az hatta :) Yetkili serviste pahalı deri kaplatanlarla çıkmacılara bakmanızı öneririm

Aracınız ne bilmiyorum ama internette bolca direksiyon simidi mevcut.Bende geçen ay servise gittim 1000 lira gibi bir fiyat verdiler.Dışarıda kaliteli bir kaplamaya 150 200 lira istiyorlar , ne kadar kaliteli olursa olsun orijinali gibi olmayacak;içimize sinmeyecek.Daha sonra tesadüfen bir parçacıda 200 liraya orijinal elinde kalmış cruise control tuşlarıda üzerinde olan parçayı buldum ve hemen getirttim. 2007 tarihli ama hiç sorunu yok.Elinde bir kaç tane daha olduğunu söylemişti.Taktıktan sonra sanki sıfır araca binmiş gibi oldum.Sürüş konforunu tamamen değiştirdi.Link aşağıda bakmanızı tavsiye ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...reksiyon-simidi-cruis-control-70190491/detay/
getirttim derken nasıl oldu alışveriş?

Geri